Kısa salopet modelleri hem yaz hem kışa renk katıyor

Güncelleme Tarihi:

Kısa salopet modelleri hem yaz hem kışa renk katıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 15:26

Kısa salopet modelleri; sportif bir stil ve sokak stilinin vazgeçilmez parçalarındandır.

Haberin Devamı

Kısa salopet modelleri, yeniden ve yine moda oldu. 1990’lı yıllarda trend olan ve hemen herkesin giydiği salopet tulum modelleri şimdilerde yeniden gündeme geldi. Genellikle denim kumaşından tasarlanan salopetler, masum ve maskülen bir görüntüye neden oluyor. Eskiden yalnızca mavi kot kumaşından tek renk yapılan salopet modelleri, şimdilerde farklı renk ve desen seçenekleri ile cazibesini arttırmış durumda. Kırmızı, siyah, turkuaz, gök mavisi, lacivert, indigo mavisi, pudra pembesi ve beyaz renkleri bu sezonun en trend salopet renklerinden birkaçıdır. Floral desenli ve geometrik desenli salopet modelleri de yine en çok tercih edilen parçalar arasında yerlerini alıyor. Küçük kol çantaları, şapkalar ve güneş gözlükleri ile kullanılabilen salopet bayanların bayıldığı bir parça oluyor. Bu maskülen parçayı slip-on ayakkabılar, düz sandaletler, stilettolar, babetler ve topuklu ayakkabılar ile bütünleştirebilirsiniz. Kısa salopet modelleri ve salopet elbiseler nasıl kombinlenir diye soranlar için tüm cevaplar burada…

 

Haberin Devamı

Kısa salopet modelleri hem yaz hem kışa renk katıyor

Kısa salopet modelleri hem yaz hem kışa renk katıyor

İkinci el modanın adresi için hemen tıklayın.

 

KISA SALOPET MODELLERİ NASIL KOMBİNLENİR?

 

Siyah beyaz çizgili breton stili bluzları gardroplardan çıkarmanın zamanı geldi! Salopetlerin paçalarını kıvırın ve breton bluz ile kombinleyin. Altına gümüş rengi sivri burunlu stiletto ayakkabılarınızı giyin ve dandy look görüntünüzü tamamlayın.

Beyaz tişörtler her kombinin olduğu gibi salopet modellerinin de kurtarıcısıdır. Beyaz tişört, siyah salopet ve spor ayakkabılar ile sokak stilinizi oluşturabilirsiniz.

Şifon ya da ipek gömlekler ile kombinlenen salopet modelleri spor ve klasik stilleri harmanlamak için size harika bir fırsat sunuyor. Topuklu ayakkabılar ile tamamlandığında gece şıklığınızı oluştururken, düz sandaletler ile tamamlandığında casual stile davetiye çıkarıyor.

Haberin Devamı

Kısa salopet modelleri ile dantelli büstiyerleri birleştirerek seksi bir görünüm oluşturabilirsiniz. İnce bantlı ve dolgu topuklu ayakkabılarınız ile muhteşem bir kombin yaratabilirsiniz.


Renkli tişörtler ve espadril ayakkabıları ile kombinleyebileceğiniz salopet modellerini havalı bir güneş gözlüğü ve fötr şapkalar ile bütünleştirebilirsiniz.

Siyah beyaz breton stili bluz, mavi salopet, kırmızı stiletto ayakkabılar ve kırmızı clutch çanta ile marin temasına uyum sağlayabilirsiniz.

Pudra pembesi salopet ile beyaz tişörtlerin uyumu harikadır. Altına giyeceğiniz pudra pembesi topuklu ayakkabı ve pudra pembesi kol çantası ile müthiş bir uyum sergileyeceksiniz.

Haberin Devamı

Siyah salopet ile siyah blazer ceketin uyumu tartışılmazdır. Bu kombini ince bantlı ve bol atkılı bir bootie ile tamamlayarak modern bir görüntü çizebilirsiniz.

Somon rengi diz hizasında biten uzun hırka, kısa salopet modelleri ile büyük bir ahenk oluşturuyor. Bilek boy topuklu botlar ile birlikte sonbahar modasına yön verebilirsiniz.

 

Kısa salopet modelleri hem yaz hem kışa renk katıyor



Kısa salopet modellerini sizler için seçtik.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!