Kış gardırobunda olması gerekenler

Güncelleme Tarihi:

Kış gardırobunda olması gerekenler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2014 15:12

Her kış giyebileceğiniz kış gardırobunun olmazsa olmazlarını sizler için derledik...

Haberin Devamı

Kaşmir kazak

Size sıcacık dakikalar yaşatmayı vaat eden kaşmir kazaklar, v yakalı ve bisiklet yakalı halleriyle ayrı ayrı tarzlara ve zevklere hitap ediyorlar. İçine giyeceğiniz bir gömlekle, mini etek ve opak çoraplarla, desenli veya jean pantolonlarla onlarca farklı kombinde kullanılmayı bekliyorlar.

Kış gardırobunda olması gerekenler

Skinny jean pantolon

Şunu en baştan kabul edelim ki jean pantolonlar mevsimsizlik anlaşması imzalamış gibilerdir. Adeta ummadık zamanların kurtarıcısı olmaya yemin etmişlerdir. Yazın babetlerle sandaletlerle rahatça giyilebilirken, kışın da botlarla çizmelerle kolaylıkla kombinlenebilirler. Aklınıza giyecek hiçbir şeyin gelmediği, dolap karşısında dakikalar harcadığınız o günlerden birinde bir kazakla günü kurtarabilirler.

Kış gardırobunda olması gerekenler

Haberin Devamı

Renkli palto

Ekim ayından başlayarak neredeyse Mart’a kadar 5 ay boyunca dışarıdaki herkesin gördüğü tek şey paltonuz olacak. Peki ya o halde niçin hala siyahların, grilerin dışına çıkıp biraz dikkat çekmiyorsunuz? Parlak renklerden seçeceğiniz paltonuzla içiniz nasıl olursa olsun paltonuz her daim bakışları üzerine çekecek.

Uzun çizme

Kışın ayaklarınızı sıcak tutmayan nice çizmelere sırf şık oldukları için katlandığınızı çok iyi biliyoruz. Üstelik bunun hiç sağlıklı bir çözüm olmadığı da ortada. Size önerimiz; yıllarca giyebileceğiniz, deri, su geçirmeyen, bir çift uzun çizme edinmeniz… Taytlarla, eteklerle, pantolonlarla rahatça giyebileceğiniz uzun çizmeler hem şık görünmenizi sağlayacak hem de ayaklarınızı soğuktan koruyacak.

Kış gardırobunda olması gerekenler

Yün elbise

Bazı günler canımız bacaklarımızı pantolonların içine hapsetmek istemez. Ama kışın üşüme korkusuyla genelde bu isteği bastırmak zorunda kalırız. Oysa sıcacık tutacak yün elbiselerle isterseniz asi bir hava yakalayabilirsiniz, dilerseniz de küçük bir hanımefendi gibi şık gözükebilirsiniz.

Kış gardırobunda olması gerekenler

Haberin Devamı

Desenli atkı

İster çiçek desenli, isterseniz de çizgili… Hatta iddialı görünmekten korkmam diyorsanız belki de leoparlı… Desenli bir atkı küçücük bir dokunuşla stilinize renk ve hareket getirecektir.

Desenli hırka

Hep aynı siyah, bej, kahverengi hırkayı giymekten sıkıldıysanız biraz değişiklik yapıp hayatınıza hareket getirmeye ne dersiniz? Desenli, çizgili, renkli hırkaları düz tişört veya gömleklerle kombinleyip biraz klasikliğin dışına çıkmakta bizce hiç sakınca yok!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!