Kış dekorasyonundan örnekler

Güncelleme Tarihi:

Kış dekorasyonundan örnekler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2014 17:11

Kış mevsimi, bütün güzellikleri ile etrafımızı sararken, bu güzelliği evimize de taşıyabilmek adına güzel fikirler düşünebiliriz. İşte kış dekorasyonundan örnekler...

Haberin Devamı

Kış Çiçekleri

Kış ayları geldi çattı. Evinizde çiçeklerle kış aylarının güzelliğini yaşatabilirsiniz. Çiçeklerinizi kuru yapraklarla renklendirebilir ve buketlerinize sıcak bir hava katabilirsiniz.
Erika diye bildiğim bu harika çiçekler kış ayları için ideal olacaktır. Uzun süre çiçekli kalan bu çiçekler kışın evinize renk katacaktır.

Kış dekorasyonundan örnekler

Çiçeğinizi daha da dekoratif kullanmak için eski, porselen çorba kaselerini kullanabilirsiniz. Kuru dallar ve çiçeklerle de evinize şık bir buket hazırlayabilirsiniz. Kışın sıcak renkleri ile evinize renk katabilirsiniz. Çiçeklerinizi mumlarla tamamlayabilir ve romantik köşeler hazırlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kış dekorasyonundan örnekler

Kış Bahçeleri

Yazın keyfini sürdüğünüz balkonlarınızın kışın da kapalı haliyle keyfini sürmeye devam edebilir ve onları birer kış bahçesi haline dönüştürebilirsiniz. Pastel tonlarda renkler kullanarak evinizin balkonu için hoş bir kış dekorasyonu hazırlayabilirsiniz. Evinizin rahatlığını ve konforunu kış balkonunuza taşıyarak kaşın keyfini balkonunuzda çıkarabilirsiniz. Abajurlar, çiçekler, kandil ve mumlarla balkonunuzun dekorasyonuna sıcaklık katabilir ve kışın soğuk günlerini burada sıcak sohbetler yaparak geçirebilirsiniz.

Kış dekorasyonundan örnekler

BAKMADAN GEÇME!