Kadınların yeni tutkusu: Bralet

Güncelleme Tarihi:

Kadınların yeni tutkusu: Bralet
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 14:45

Son zamanların parlayan yıldızlarından biri de braletler...Peki bralet nedir ve nasıl kombinlenir?

Haberin Devamı

Braletler pek çok kişi tarafından sütyen ve büstiyerlerin birlikteliği olarak tanımlanıyor. Büstiyer kadar rahat kombinlenebilirken aynı zamanda sütyen görevinin de üstesinden gelen braletler son zamanların parlayan yıldızları arasına girmiş durumda. Elbette ki bu popülerliğin kadınlar için haklı sebepleri bulunuyor.

Bu sebeplerin başında braletlerin rahat kullanımı geliyor. Çoğu bralet süngersiz ve telsiz olması sebebiyle sütyenlerin yarattığı rahatsızlığı ortadan kaldırarak kadınlara rahat ve özgür bir seçenek sunuyor. Hem gece hem de gündüz rahatlıkla kullanılabilen braletler sütyen kullanmayı sevmeyen kadınlar için gardıropların kurtarıcı parçaları arasında gösteriliyor.

Kadınların yeni tutkusu: Bralet

Haberin Devamı

Braletlerle sütyenlerin ayrıştığı bir nokta da kombin yaparken ortaya çıkıyor. Bralet'lerin rahat ve kullanışlı olması çok önemli olsa da braletlerin bu kadar sevilmesinin bir diğer önemli sebebi de çok şık parçalar olması. Sütyenler kıyafetlerin altında gizlenen parçalarken braletlerin kendisi kombinin tamamlayıcısı olabiliyor. Tişörtlerin, gömleklerin altından görünen braletlerle kombin yapılabilirken büstiyer görünümüne daha yakın olan bralet modellerinin kendisi de direkt kombini oluşturabiliyor. Pek çok farklı model, desen ve kumaşa sahip olan braletler hem şık hem spor kombinlere rahatça uydurulabiliyor. İster dantel ister penye bir bralet tercih edilsin, yapılan ayakkabı, takı ve makyaj tercihleriyle rahatlıkla gündüzden geceye uyarlanabiliyor.

Braletlerin trend parçalar arasına hızlı bir şekilde giriş yapmasından sonra hemen hemen bütün markalar da farklı model ve fiyat seçenekleriyle braletleri mağazalarda satışa sundular. Bu sayede herkesin zevkine hitap eden ve kolayca ulaşılabilen parçalar haline gelen braletler hemen hemen her kadının dolabındaki yerini aldı. Bir iç çamaşırdan çok daha fazlasını sunan ve fazlasıyla sevilen braletler hem üreticiler hem de kadınlar tarafından klasik parçalar haline getirilmeye de başlandı.

Haberin Devamı

Kadınların yeni tutkusu: Bralet

Çıktıkları ilk günden beri hızlı bir şekilde moda dünyasına kabul edilen ve çok sevilen braletler farklı modellerle uzun bir süre daha moda dünyasının kalbinde kalacağa benziyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!