Eşarp ve fular aksesuarları ile her mevsim kadınsı görünün

Güncelleme Tarihi:

Eşarp ve fular aksesuarları ile her mevsim kadınsı görünün
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 16:00

Eşarp ve fular zarif bağlama yöntemleri ile etkili tarz yaratın! En son moda eşarp ve fular aksesuarları Gardrops’da!

Haberin Devamı

Eşarp ve fular modelleri, havaların soğumasıyla birlikte yeni şekillerini almak üzereler. İlkbahar, yaz, sonbahar ve kış her mevsim kullanabilen ve kıyafetleri hareketlendiren eşarplar ve fularlar, onlarca farklı biçimde bağlanarak kombinlerinize zevk katıyor. Son yıllarda esen bohem rüzgarları hemen herkesi etkisi altına aldı ve fularla saçlara, alınlara, boyuna ve bel dolanmaya başladı. Kısa fular ve eşarp fular modelleri ile yaratıcılığınızı kullanarak farklı stiller yaratabilirsiniz.

Eşarp ve fular aksesuarları ile her mevsim kadınsı görünün

İkinci el aksesuar modelleri için hemen tıklayın.

EŞARP FULAR NASIL BAĞLANIR?

 

Sonbahar sezonuyla birlikte rengarenk fularlar ortaya çıktı. Renkli ve desenli eşarp ve fular modelleri, artık tüm kombinleri tamamlıyor. Hem boğaz bölgenizi soğuktan korumak hem de kombininizi biraz hareketlendirmek için düğüm düğüm yaptığınız fularları boynunuza dolayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Eşarp ve fular aksesuarları ile her mevsim kadınsı görünün

Eşarpları omzunuzdan itibaren yarım dolayarak salaş ve bohem bir görüntü yaratabilirsiniz. Sıradan bir bluz ve jean kombininizi bile feminen hale getirebilirsiniz.

Biraz vintage ve romantik bir havaya bürünmek isterseniz puantiyeli fularlarınızı çantanıza bağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra rengarenk ve flu eşarplarını çantanıza bağlayarak fark yaratmanız da mümkündür.

Kalın, desenli ve geniş eşarplarınızı boğazınıza gevşek bir biçimde dolayarak boyunluk olarak kullanabilirsiniz. Tişört, denim ceket ve skinny jean kombininizin üzerine floral desenli ya da diagonal desenli bir eşarp sarıp çabasız şıklığı elde edebilirsiniz.

Eşarp ve fular aksesuarları ile her mevsim kadınsı görünün

Siyah jean ve beyaz gömlek kombininize biraz canlılık katmaya ne dersiniz? O halde mor ve fuşya renklerdeki fuları belinize kemer olarak bağlamalısınız. Bu teenage görüntü, size dinamizm kazandıracak.

Haberin Devamı

Fularları kolye formu ile kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Fuları katlayıp ince bir hale getirdikten sonra belirli aralıklarla atacağınız sıkı düğümlerle kolye formu haline getirebilirsiniz.

Dilerseniz eşarbı üçgen haline getirip uzun kısmını bandana olarak başınızın üstünde düğüm yaparak, sivri kısmını da düğüm kısmının içine gizleyerek bir Afro stili oluşturabilirsiniz. Büyük ve yuvarlak boncuklu kolyeler, bileklikler ve renkli elbiselerle boho chic tarzınıza ince bir dokunuş ekleyebilirsiniz.

Renkli fuları başınızın alın kısmından arkaya doğru bağlayıp yandan kuyruklarını sarkıtarak hippi rüzgarları estirmeniz de mümkündür.

Elbette ince tül ve şifon fularlarınızı bileğinize dolayarak bileklik olarak da kullanabilirsiniz. Hatta zarif ve sade büyük bir boncuğu fularınıza geçirerek bilekliğinize orijinallik katmanız da mümkündür.

Haberin Devamı

Ekoseli kırmızı bir gömlek, yüksek bel jean ve mary jane ayakkabıların üzerine kırmızı bir fuları minik bir kurdele biçiminde bağlayabilirsiniz. Saçların ön kısmını kıvırarak vintage bir görüntü elde edebilirsiniz.

Eşarp ve fular aksesuarları ile her mevsim kadınsı görünün

Eşarp ve fular modellerini incelemek için tıklayınız.

 

BAKMADAN GEÇME!