Engelsiz ödüller

Güncelleme Tarihi:

Engelsiz ödüller
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2023 17:08

Engelsiz Yaşam Vakfı’nın düzenlediği “Boyut Çelik Kapı ile 13. Yılın En İyileri Ödül Töreni”, önceki gece Yeşilköy’deki WOW İstanbul Hotel’de yapıldı. Gecede vakıf yararına açık artırma da düzenlendi.

Haberin Devamı

Tayyar Işıksaçan ve Wilma Elles’in sunduğu ödül törenine ünlü isimler katıldı. Engelsiz Yaşam Vakfı Kurucu Başkanı Atilla Kaplakarslan’ın ev sahipliği yaptığı gecede, engelli bireylerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir açık artırma düzenlendi ve 75 bin lira gelir elde etti. Açık artırmada, Vahram Çerçiyan’ın Atatürk’ün imzasını tasarlama hikâyesini anlatan tabloyu Benan Saraç, 40 bin liraya satın aldı. Coşkun Sabah’ın vakfa bağışladığı udu ise 35 bin liraya Kasım Aksoy’un oldu.

Engelsiz ödüller

Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği’nin özel ödülünü Meltem Kaya aldı.

Engelsiz Yaşam Vakfı’nın “yaşam boyu meslek ve onur ödülleri” Kamuran Akkor, Turgay Tanülkü, Perihan Savaş, Halil Ergün, Bahar Öztan ve Çiğdem Tunç’a verildi. Vakıf özel ödülleri ise Melis-Mustafa Sandal, BHT Clinic, Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği, Menekşe Kankavi, Uluslararası Down Sendromu Federasyonu Folklor Ekibi ve Yılmaz Morgül’e takdim edildi.
Engelsiz ödüller

Meslek Onur Ödüllerini Çiğdem Tunç, Halil Ergün ve Kamuran Akkor’a Ali İşgören verdi.

Engelsiz ödüller

Gecede konser veren Coşkun Sabah bir şarkıda Yılmaz Morgül ile düet yaptı.

BAKMADAN GEÇME!