En şık nişan kıyafetleri Gardrops'da!

Güncelleme Tarihi:

En şık nişan kıyafetleri Gardropsda
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 16:09

Vücut tipine göre nişan kıyafetleri seçimi nasıl yapılır? Nişan kıyafeti seçimde püf noktaları kaçırma!

Haberin Devamı



Nişan kıyafetleri, en özel ve mutlu günlerinizi taçlandırır. Ruh eşinizi bulduktan sonra hayatlarınızı birleştirmenin ilk adımı olan nişan gününüz için özel bir kıyafet seçmeyi kim istemez? Telaşlı ve heyecanlı olduğunuz bu günlerde bir anlık hevesle yanlış bir kıyafet alabilirsiniz. Size özel olarak hazırladığımız rehbere göz atmanızı öneriyorum. Nişan kıyafetleri fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak için Gardrops’a uğrayın.

İkinci el abiye elbise modelleri için hemen tıklayın.

NİŞAN KIYAFETLERİ SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

Â

En şık nişan kıyafetleri Gardropsda

Nişan gününde havanın nasıl olduğunu öğrenmek kıyafetinizi belirlemeye yardımcı olacaktır. Dantel ya da peluş bir bolero alarak mevsim şartlarına karşı önlem alabilirsiniz. Nişan töreninin nerede olacağı konusu da kıyafet, ayakkabı, aksesuar ve makyajı belirleyecektir. Yer olarak evden uzaklaştıkça ve gündüzden uzaklaşarak geceye doğru geçtikçe etek boyu uzayacak, makyaj koyulaşacak ve topuklar yükselecektir. Eğer çok lüks bir mekanda nişan töreni yapacaksanız profesyonel makyözlere başvurmanız, yüksek ve ince topuklu ayakkabılar ile şık bir tuvalet seçmeniz gerekecektir. Fakat ev içinde yapacağınız sade bir tören için mini ve sade bir elbise, orta boy topuklu bir ayakkabı ve sade bir makyaj yeterli olacaktır.

Haberin Devamı

Dikkat etmeniz gereken başka bir nokta ise; vitrinlerde hayale dalıp gitmemektir. Sizin görünüşte çok beğendiğiniz elbise sizin vücut tipinize uygun olmayabilir. Kabarık nişan kıyafetleri birçok genç kızın hayalidir. Fakat eğer kilolu ya da kısa boyluysanız bu model sizi olduğunuzdan daha kalın ve kısa gösterecektir.

En şık nişan kıyafetleri Gardropsda

Nişan kıyafetleri modelleri ve fiyatlarına linkten ulaşabilirsiniz.

VÜCUT TİPİNE GÖRE NİŞAN KIYAFETLERİ NASIL SEÇİLİR?

 

Elma tipi vücut şekline sahip olan kadınlar genellikle yuvarlak hatlara sahiptir. Geniş omuzlar, geniş göğüs kafesi, belirgin karın ve kalın bir bele sahiptirler. Bu vücut tipine sahip kadınlar, ince el bileklerini ve ince bacaklarını ortaya çıkaran kolsuz, diz üstü elbiseleri tercih edebilirler. Bunun dışında bele oturan ve belden sonra A biçiminde genişleyen ve diz üstü elbiseleri seçebilirler. Göğüs dekoltesi ve bacakları ön plana çıkaran modeller ile kalın belinizden dikkatleri uzaklaştırabilirsiniz. Tesettürlü bir bayan ise A formlu kapalı nişan kıyafetleri modellerinden tercih etmelidir.

Haberin Devamı

Armut vücut tipine sahip kadınların kiloları genellikle basen ve baldırlarda toplanmıştır. Dar omuzlar, küçük göğüs kafesi ve ince bir bele sahiptirler. Belleri ince olduğu için bu detayı ortaya çıkaracak belden kavisli dar elbiseler ve kalçanın en dar noktasından dümdüz aşağı inen uzun elbiseleri seçmelidirler. Derin bir göğüs dekoltesi, parlak taşlar ve işlemeler vücudun üst bölgesinde olmalıdır. Dikkatleri kalça bölgesinden almak için göğüs altından robadan dar ve aşağı doğru genişleyen modelleri tercih etmelidirler. İnce kumaşlar ve parlak renkleri elbisenin üst bölümünde kullanmanız gerekir.

En şık nişan kıyafetleri Gardropsda

Haberin Devamı

Muz yani dikdörtgen vücut tipine sahip kadınlar, dar omuzlar, dar kalçalar ve düz bir bele sahiptir. Dikdörtgen vücut tipine sahip kadınlar kalın kumaşlardan yapılan mini etek ve elbiseleri tercih edebilirler. Göğüs kısmını daha dolgun ve omuzları geniş göstermek için kollar ve göğüs dekoltesi hareketli modeller kullanılabilir.

Kum saati vücut şekli ise ideal vücut yapısıdır. Omuzlar ve kalçalar orantılıdır ve bel incedir. Straplez elbiseler ve belden kavisli elbiseler kıvrımlı hatları belirginleştireceği için hoş görünecektir. Yumuşak dökümlü ve üste oturan kumaşlardan yapılmış nişan kıyafetleri seçmelisiniz. Sırt dekolteli, askılı, göğüs dekolteli ve dantel detaylı elbiseler tam olarak size göredir. Balık ya da A formlu elbiseler size çok yakışacaktır.

BAKMADAN GEÇME!