En iyi 5 fondöten

Güncelleme Tarihi:

En iyi 5 fondöten
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2014 16:35

Kalıcı makyajın vazgeçilmezi fondötenler arasından en iyi 5 likit fondöteni seçtik. İşte cildinize en uygun fondöteni seçmeniz için önerilerimiz...

Haberin Devamı

Bobbi Brown Moisture Rich Fondöten

Normal ve kuru ciltler için uygun olan ürün nemlendirme özelliğiyle dikkat çekiyor. 15 SPF ile cildinizi güneş ışınlarından korurken nemlendiriyor ve bakımını sağlıyor.

En iyi 5 fondöten

Maybelline Affinitone Super Stay 24H

Maybelline’nin Affinitone serisinden Super Stay 24H kalıcılığıyla dikkat çekiyor. Suya ve tere karşı dayanıklı olduğundan uzun süre cilt üzerinde kalıyor. Makyajınızda doğal bir final sağlıyor.

En iyi 5 fondöten

Giorgio Armani Maestro Fondöten

Haberin Devamı

Giorgio Armani Maestro ciltte yoğun makyaj hissi yaratmadan pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. İçinde bulundurduğu uçucu yağlar sayesinde ciltte yağlı bir his bırakmıyor. Tüm cilt tiplerine uygun olan fondötenin içeriğindeki lotus yağı, cildi nemlendirirken bakım sağlıyor. Maestro’yu diğer fondötenlerden ayıran en büyük özelliği damlalık şeklindeki kapağı. Bu kapak sayesinde yeteri kadar ürün kullanmanızı sağlıyor.

En iyi 5 fondöten

Mac Studio Fix Fluid Fondöten

Mükemmel kapatıcılığa sahip olan ürün, makyajınızda doğal mat bir bitiriş sağlıyor. İçinde barındırdığı pudra sayesinde yağın fazlasını emerek parlamayı engelliyor. Bu özelliğiyle yağlı ciltler için oldukça iyi bir ürün. 15 SPF ile güneşin zararlı ışınlarından sizi koruyor ama siz yine de güneş kreminizi uygulamayı unutmayın.

En iyi 5 fondöten

Yves Saint Lauren Teint Radiance Fondöten

Su ve silikon arasında bir dengeye sahip olan ürün ciltte kalınlık oluşturmadan saten bir görünüm sağlıyor. Teint Radiance’in en önemli özelliği ışığı şekillendirerek doğal bir parlaklık oluşturması. Işığı yansıtarak makyajın ışıltısına katkı sağlıyor. Terlemeye karşı dirençli olan ürün bu özelliğiyle kalıcılığı sağlıyor. 20 SPF ile güneşin zararlı ışınlarından korunmanızı sağlıyor, yaz ayları için oldukça iyi bir özellik.

Haberin Devamı

En iyi 5 fondöten

BAKMADAN GEÇME!