Emre Altuğ "EYT’li oldum ama primlerim eksik"

Güncelleme Tarihi:

Emre Altuğ EYT’li oldum ama primlerim eksik
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2023 14:52

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen Boss Cup önceki gün Levent Tenis Kulübü’ndeki ödül töreni ve kapanış kokteyli ile sona erdi. 35 şirket yöneticisi ve temsilcisinin kıyasıya mücadele ettiği turnuvada Emre Altuğ, oğlu Kuzey ile gösteri maçına çıktı. Altuğ ve oğlu, Levent Tenis Kulübü’nün kurucusu Umut Üngör ve babası Sadık Üngör ile maç yaptı. Maç, 4-4 berabere bitti.

Haberin Devamı

Teoman’dan sonra Emre Altuğ da gazetecilere EYT’li olduğunun müjdesini verdi. Altuğ, “Teoman söylediğinde ben de çok güldüm. Ben de EYT’li olmak üzereyim. 1989 yılında çalışmaya başladım. Hakkım var ama primlerim eksik. Bizi çalıştırıp primlerimizi yatırmamışlar. Öyle olmuyormuş meğerse. Hayatın ne getireceği belli olmaz” dedi.

Emre Altuğ EYT’li oldum ama primlerim eksik

Sanatçı, kırlaşan saçlarını da boyatmayı düşünmediğini ifade etti: “Ak saçlar zamanın insana kazandırdıklarının bir ölçüde simgesidir.” Altuğ oğlu Kuzey’in ise Liselere Giriş Sınavı’na girmediğini söyledi: “Kendisi girmek istemedi biz de zorlamadık. Kuzey spora çok yatkın. Gidişat ya akademi ya da konservatuar gibi görünüyor.”

Haberin Devamı

Emre Altuğ EYT’li oldum ama primlerim eksik
Umut Ungör-Şeref Keçeli

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!