Dünyaca ünlü sanatçılarla aynı sahnede buluştu

Güncelleme Tarihi:

Dünyaca ünlü sanatçılarla aynı sahnede buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2023 15:59

Nef Filarmoni Orkestrası, dün gece müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Sahnesi’nin muhteşem atmosferinde gerçekleşen konserin orkestra şefliğini Orhan Şallıel üstlenirken, sahnede dünyaca ünlü solistler Kontrtenor Nils Wanderer ve St. Peterbursg keman ekolünün en önemli temsilcilerinden Chingiz Osmanov yer aldı.

Haberin Devamı

Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Sahnesi’nde gerçekleşen, Şef Orhan Şallıel’in orkestra şefliği yaptığı ve Genel Sanat Yönetmeni Murat Salim Tokaç’ın katkılarıyla düzenlenen konserde,  Kontrtenor Nils Wanderer ve  kemancı Chingiz Osmanov aynı sahnede buluştu.

Dünyaca ünlü sanatçılarla aynı sahnede buluştu

Emine Timur- Nils Wanderer

Vivaldi’nin Dört Mevsim Operası ‘Yaz” eseriyle açılan konserde solist Chingiz Osmonov, kemanıyla dinleyicilere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Dünyaca ünlü sanatçıları aynı sahnede bir araya getiren konserde, Vivaldi’nin yanı sıra Mozart, Bach, Handel, Purcell’den eserler opera dünyasının yükselen sanatçısı Nils Wanderer’in yorumuyla sanatseverlerle buluştu.

Haberin Devamı

SANATA YATIRIM KAÇINILMAZ
Nef Yönetim Kurulu Üyesi Emine Timur, “Toplumların bilinçlenmesi, zenginleşmesi ve güçlenmesi için sanata yatırım kaçınılmaz… Bir toplumun yaratıcılığa, özgün duygu ve düşüncelere verdiği değere baktığınızda sanattaki gelişme ile ne kadar orantılı olduğunu görüyoruz.’’ dedi

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!