Bu önerilerle spor yaparken en şık siz olun

Güncelleme Tarihi:

Bu önerilerle spor yaparken en şık siz olun
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 14:41

Spor yaparken terli ve dağınık bir görüntü yerine bakımlı ve şık görünmek isteyen pek çok kişi spor ürünlerine yatırım yapmaya başladı. İşte sporda şık olma tüyoları...

Haberin Devamı

Son yıllarda fit görünmek için pek çok kişi spor salonunun yolunu arşınlıyor. Günlük tarzını spor salonlarına yansıtmak isteyenler ise spor salonunda da şık tercihler yapmak istiyor. Spor markalarının tasarımcılarla yaptığı yeni nesil iş birlikleri de bu talebi oldukça doğrular nitelikte. Spor yaparken terli ve dağınık bir görüntü yerine bakımlı ve şık görünmek isteyen pek çok kişi spor ürünlerine yatırım yapmaya başladı. Bu durum da spor malzemeleri üreten şirketlerin çoğalmasına ve ürün çeşitliliğinin artmasına sebep oluyor. 

Bu önerilerle spor yaparken en şık siz olun

İŞTE SPORDA ŞIK GÖRÜNME YOLLARI;

Spor yaparken öncelikli konunuz sağlık olmalıdır. Sağlıklı ve hava alan kıyafetler sporda şıklığın bir adım önünde. Gündelik tayt ve buzlerinizi rafa kaldırmanın zamanı geldi. Sporcular için özel olarak üretilen tayt, şort ve atletlerden satın alarak hem kötü ter görüntüsünün önüne geçmiş hem de vücudunuzun hava almasını sağlamış olursunuz. Büyük markaların ürünlerinin pek çoğu tere dayanıklı ve hava almaya yönelik kumaş ve tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Bu önerilerle spor yaparken en şık siz olun

Spor salonunda tek renk ve koyu seçimler yapmak yerine size dinamizm ve hareket katacak olan canlı renklerden yararlanabilirsiniz. Canlı renklere ilk etapta mesafeli iseniz sadece bluz veya ayakkabılarınızı canlı ve neon renklerden seçerek tarzınızı renklendirebilirsiniz.

Spora günlük atletleriniz yerine birbirinden şık ve güzel sporcu sütyenleriyle giderek oldukça havalı görünebilirsiniz. Destekli ve desteksiz olmak üzere birçok modele sahip sporcu sütyenleriyle daha konforlu bir şekilde spor yaparken geometrik desenlerdeki üstlerle çok şık görünebilirsiniz.

Bu önerilerle spor yaparken en şık siz olun

Haberin Devamı

Spor yaparken önem verilmesi gereken bir diğer konu ise ayakkabı seçimi. Yapılan spora göre farklı taban seçenekleri ile öne çıkan spor ayakkabı modellerinin ayağınıza tam oturmasına özen göstererek olası sakatlıkların önüne geçebilirsiniz. Spor ayakkabıları tayt ve üstlerinizle uyumlu renklerden seçmek ise şıklığınızı tamamlar.

Spor aksesuarları da spordaki şıklığı tamamlayan detaylardandır. Havlu bileklikler ile hem ter sorununu çözebilir hem de hoş görünebilirsiniz. Sporda bir diğer ihtiyaç da su tüketimi. İçi çelik veya cam olan birbirinden hoş tasarımlı suluklarla spor şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!