Bu dövmeciler için sıraya girmeniz gerekiyor!

Güncelleme Tarihi:

Bu dövmeciler için sıraya girmeniz gerekiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 09:49

Renklisinden minimaline, mesaj içerikli olanından klasiğine dövmeler çeşit çeşit. Asıl soru dövmeyi nerede yaptıracağınız? İşte başarılı sonuçlarla ayrılabileceğiniz en popüler dövmeciler...

Haberin Devamı

Pek çok insan için adeta bir tutku olan dövme sanatı giderek popülerleşiyor. Kendini ifade etmenin en estetik yollarından birisi kuşkusuz vücuda yapılan dövmeler. Sulu boya tekniği ile yapılan dövmelerin en son trendlerden biri olduğu bu sektörde işin uzmanı isimlere dövme yaptırmak hem görüntü kalitesi hem de hijyen açısından oldukça önemli. Dövme yaptırırken ne istediğinize iyice karar vermeniz ve hayatınızda anlam ifade eden durumlardan ilham almanız dövme sonrası pişmanlıklarının azalmasında etkili.

İşte İstanbul'da sanatına güvenebileceğiniz en iyi dövmeciler:

1. Anatolia Tattoo - Kadıköy

1997 yılında dövme işine başlayan ressam Erdoğan Çavdar siyah-gri ve gölgeli çalışmalarıyla tanınıyor. 25 ile 45 yaş arasındakilerin sıklıkla tercih ettiği dövme stüdyosunda Çavdar, en meşhur dövmesini ise bir kadın portresinin oluşturduğunu söylüyor. Kendisi dışında 3 tane dövme sanatçısı daha stüdyosunda yer alıyor.

Haberin Devamı

2. Diagon - Caddebostan

2001 yılında Caddebostan'da babası ile dövme işine giren Sonat Gökdel, bu işe girmeden önce baskı ve grafik işleriyle uğraştığını söylüyor. 2 dövme sanatçısını daha ekibe katan Gökdel resim bölümü mezunu bir dövme sanatçısı. Şimdiye kadar ünlülere pek çok dövme yapan ekip, ünlüler sayesinde dövmenin daha popüler olduğu görüşünde.

3. Inkİstanbul Artcore - Moda

Moda'da Saint Joseph Lisesi'ne komşu olan bu dövme stüdyosu kırmızı renkleri ile adeta parlıyor. 15 yıldır işin içinde olan İspanyol asıllı Danny Garcia sekiz yıl önce stüdyosunu kurduğunu belirtiyor. İnsanların vücudunda dövme yaparak bu işi öğrendiğini söyleyen Danny, en çok old school tarzda dövmeler yapmayı sevdiğini ama her tarz dövmede iddialı olduğunu belirtiyor.

4. Red Cat Tattoo Factory - Bebek

1995 yılında Bebek'te stüdyosunu kuran Emrah Çakın, Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünden mezun. Emrah'ın en önemli misyonu ise doğru kişiye, doğru büyüklükte ve doğru yerde dövme yapmak. Böylece dövme yaptıran kişinin hem dövmesiyle mutlu olacağını hem de ileride pişmanlık yaşamayacağını belirtiyor. Hijyenin dövme yapmada oldukça önemli olduğunu söyleyen Emrah, aynı zamanda dövme tedavisi konusunda da danışmanlık veriyor.

BAKMADAN GEÇME!