Boyfriend gömleği doğru kombinlemenin sırları

Güncelleme Tarihi:

Boyfriend gömleği doğru kombinlemenin sırları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2016 11:06

Sezonun rahatlığıyla en çok tercih edilen parçalarından boyfriend gömlekler doğru kombinlendiğinde şık görünmek için oldukça etkili.

Haberin Devamı

Kadınların, erkeklerin gardroplarından çaldığı belki de en cool parça kuşkusuz boyfriend gömlekler. Pek çok kombin seçeneğiyle giyene tarz ve hava katan bu parça, doğru kombilendiğinde oldukça hoş bir görüntü yaratıyor. Siz de sokak modasını etkisi altına alan boyfriend gömleklere yatırım yaparak bu yeni trende ayak uydurabilirsiniz. İşte boyfriend gömlekleri doğru kombinleme yöntemleri:

Boyfriend gömleği doğru kombinlemenin sırları

1. BOYFRİEND GÖMLEKLERİ ELBİSE OLARAK GİYMEYİ DENEYİN

Boyfriend gömleklerle seksi görünmek hiç de zor değil. Pek çok kişiye oldukça salaş ve gösterişsiz gelen bu tip gömlekleri seksi hale getirmenin yolu onları elbise olarak giymeyi denemek. Boyfriend gömleğinizi sezonun trendi western detaylı kemerinizle şık bir hale getirebilirsiniz. Gömleğinizin altına giyeceğiniz havalı kovboy çizmeleri veya topuklu çizmelerle farklı bir tarz yakalayabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta aksesuarlarla zenginleştirdiğiniz gömleğinizi doğal renklerde seçmek olacaktır.

Haberin Devamı

Boyfriend gömleği doğru kombinlemenin sırları

2. KISA ETEKLERLE GÖMLEĞİNİZİ KOMBİNLEYİN

Çabasız şıklığın en temel görünümlerinden biri feminen kısa bir etekle boyfriend gömleğinizi kombinlemektir. İki zıt parçayı kombinleterek oldukça cool bir görüntü elde edebilirsiniz. Görüntünüzü topuklu botlarla veya beyaz sneakerlarla tamamlayabilirsiniz.

Boyfriend gömleği doğru kombinlemenin sırları

3. DERİ PANTOLONLARLA GÖMLEĞİNİZE ASİ BİR HAVA KATIN

Deri pantolonlarla birlikte giyeceğiniz boyfriend gömleğinizle asi ve havalı bir tarz yakalayabilirsiniz. Kovboy botları ile stilinizi daha havalı yapabilir, siyah stilettolar ile ise daha feminen bir görüntüye imza atabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta gömleğinizi içinize sokmak yerine dışarda pantolonun üstünde bırakmaktır. Böylece daha cool bir hava elde etmiş olursunuz. Havalı bir deri çanta ile görüntünüzü tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boyfriend gömleği doğru kombinlemenin sırları

4. JEAN ŞORTLARLA BOYFRİEND GÖMLEKLERİNİZİ KUSURSUZ HALE GETİRİN

Jean şort ve boyfriend gömlek ikilisi son zamanların en trend görünümlerinin başında yer alıyor. Gömleğinizi ister bir kemerle daha çekici bir hale getirebilir isterseniz gömleğinizi şortunuzun üstünde bol bırakarak daha cool bir görünüm yaratabilirsiniz. Kombininizin altına spor ayakkabılar giyerek spor ve şık bir tarz yaratmanın yanında daha bohem bir görüntü elde etmek isterseniz western botlar ve kovboy şapkalarla zenginleştireceğiniz görüntünüzü püsküllü çantanızla tamamlayabilirsiniz. Etnik tarzda seçeceğiniz yüzük ve kolyeler de görüntünüze hava katmaya yardımcı olur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!