Baharda enerjisinden faydalanacağımız 5 renk

Güncelleme Tarihi:

Baharda enerjisinden faydalanacağımız 5 renk
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 12:06

Şu sıralar havalar bizi iliklerimize kadar donduruyor olsa da, sıcak havaların gelmesi ve güneşin yüzünü göstermesi çok yakın. Yeni sezonun yaklaşması ile birlikte gardırop hazırlıklarının da devam ettiği günlerde, bahar sezonunda bize güç verecek ve enerjimizi tazeleyecek beş renk tonunu açıklıyoruz!

Haberin Devamı

1- MASUM VE İDDİALI BEYAZ 

Renk trendleri listesinde adının olmadığını bir an bile düşünemiyoruz. Geçtiğimiz senelerde beyaz ve tonlarını sadece yaz aylarında görürken, gardıroplarımızda kendine öyle bir yer edindi ki; artık onu her zaman görmeye alışmamız lazım. Modern ve feminen silüetler için beyazın karizmatik duruşundan ilham alın. Gardırobunuzda beyazlara yer açmak, sizi ferahlatacaktır. Lacoste, Mango ve Zara gibi markaları incelemenizi tavsiye ederiz.

Baharda enerjisinden faydalanacağımız 5 renk

Modacruz’da ikinci el beyaz üst fırsatları için tıklayın!

İkinci el Lacoste fırsatları için tıklayın!

İkinci el Mango fırsatları için tıklayın!

Haberin Devamı

İkinci el Zara fırsatları için tıklayın!

 2- KIRMIZININ CAZİBESİ 

Kırmızı ve tonları bu sezonda tasarımcıların da radarında. Birçok modaevi koleksiyonlarında kırmızının canlı ve feminen enerjisi ile tavırlarını güçlendiriyor. Tasarımcılar bu işin peşindeyse biz bundan neden faydalanmayalım? Stilinize bir doz kuvvet katmak için kırmızı ve tonlarına dolaplarınızda yer açın. H&M, İpekyol ve Koton sizin için doğru adres olacaktır.

Baharda enerjisinden faydalanacağımız 5 renk

İkinci el H&M fırsatları için tıklayın!

İkinci el İpekyol fırsatları için tıklayın!

İkinci el Koton fırsatları için tıklayın!

3- ŞEKER TADINDA PEMBE 

Bahar sezonunda pembe ve tonları da öne çıkan renk tonlarından. Romantik pembeler, sezonu şeker tadında bir ruh haline büründürüyor. Rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisi de olan pembe, hem kıyafetlerde hem de aksesuarlarda baş köşede yerini alıyor! Yeni sezonda pembe ve tonlarında hemen hemen her yerde!

Baharda enerjisinden faydalanacağımız 5 renk

İkinci el pembe ayakkabı fırsatları için tıklayın!

İkinci el pembe aksesuar fırsatları için tıklayın!

Haberin Devamı

İkinci el pembe dış giyim fırsatları için tıklayın!

 4GÜNEŞTEN İLHAM ALAN TURUNCU VE SARI

Turuncu ve sarı tonları enerjilerini güneşten alırken, bize de neşe kaynağı oluyorlar. Turuncunun insanlara neşe verdiği ve sarının ise umut duygusunu çoğalttığı ve yöneticilik duygularını pekiştirdiği kanıtlanmış. Bu tonların yüksek enerjilerinden yararlanmak adına, gardırobunuzda yer ayırabilirsiniz. Calvin Klein, Batik, Ralph Lauren ve Kenzo gibi ürünlerini incelemenizi öneririz.

Baharda enerjisinden faydalanacağımız 5 renk

İkinci el Calvin Klein fırsatları için tıklayın!

İkinci el Batik fırsatları için tıklayın!

İkinci el Ralph Lauren fırsatları için tıklayın!

Haberin Devamı

İkinci el Kenzo fırsatları için tıklayın!

 5SU GİBİ HUZURLU MAVİ 

Renk ustası Pantone’nin de en iyi iki renklerden biri olarak seçtiği mavi, bahar sezonunun da trend renklerinden biri. Moda dünyasının çok konuşulan tasarımcılarının koleksiyonlarında, kendine oldukça büyük bir yer edinen mavi ve tonları için hemen stilinizi yeni baştan yaratın. Diesel, Tommy Hilfiger ve Vakkorama gibi markaları radarınıza alabilirsiniz.

Baharda enerjisinden faydalanacağımız 5 renk

İkinci el mavi üst fırsatları için tıklayın!

İkinci el Diesel fırsatları için tıklayın!

İkinci el Tommy Hilfiger fırsatları için tıklayın!

İkinci el Vakkorama fırsatları için tıklayın!

Haberin Devamı

 Her sezon yeniden yaratılan trend kuralları, stilinizi de belirliyor. Modern, yenilikçi ve stil sahibi bir görünümünüz olmasını istiyorsanız, alışveriş alanında yatırımlarınızı bu tonlardan yana kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Şimdiden keyifli alışverişler! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!