Bağımsız bir alan yarattık!

Güncelleme Tarihi:

Bağımsız bir alan yarattık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2022 12:47

Engin Altan Düzyatan’ın kurucu ortaklarından olduğu Wideangle NFT platformunun önceki gün tanıtımı gerçekleşti. Düzyatan, filmler için bağımsız bir alan yarattıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Film ve dizi içeriklerini NFT’ler ile fonlayarak desteklemeye hazırlanan Wideangle, FTX TR sponsorluğunda önceki akşam Six Senses Kocataş Mansions’ta gerçekleşen davetle ünlüler dünyasına tanıtıldı.

Bağımsız bir alan yarattık

Gecede Begüm Obis de sahne aldı. Wideangle kurucu kadrosu Engin Altan Düzyatan, Birand Tunca, Umut Tanyolu, Ercan Gümüşkaya’nın yanı sıra Çağlan Tanrıverdi, Efe Acar, İsmail Tomrukcu ve Oğuzhan Bozkurt da gecede yer aldı.
Bağımsız bir alan yarattık



Bin 520 adet NFT’den oluşan kurucu NFT koleksiyonu ilk kez lansmanda görücüye çıktı.
Bağımsız bir alan yarattık
Aslıhan Karalar

Engin Altan Düzyatan, “Bu güzel gecenin ev sahiplerinden biriyim. Sistemimiz sayesinde sinema, dizi ve dijital içerik yapımları, daha bağımsız bir gelir modeline kavuşucak. Dünya’da bir ilki gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyorum” dedi. 

Haberin Devamı

Bağımsız bir alan yarattık

Davete katılan Çağla Şimşek, “Bir keresinde sosyal medyadan ahlaksız teklif aldım. Dolar resmi atıp ‘bunları sana hediye edebilirim’ yazmışlardı. Hayatımda kimse yok ve bir erkekte en çok üsluba dikkat ederim. Aşk bu nereden geleceği hiç belli olmaz” dedi.

BAKMADAN GEÇME!