Asimetrik saçlar

Güncelleme Tarihi:

Asimetrik saçlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2014 14:52

Bu saç modelini her boyda uygulayabilirsiniz. Asitmetrik saç modelinin öncüsü Victoria Beckham'dan ilham alarak siz de saç stilinizi yaratabilirsiniz...

Haberin Devamı

Bu saç modelini şekillendirmek için, farklı büyüklükteki fırçalara ihtiyacınız olacak. Saçınızın kısa bölümlerinde küçük bir fırça, saçınızın uzun kısımlarını kıvırmak için de daha büyük bir fırça kullanmalısınız. İsterseniz, fırça yerine saç maşası kullanarak da saçınızda harika bukleler yaratabilirsiniz. Daha sonra saçlarınıza parlaklık veren bir sprey sıkarak saçlarınızı şekillendirmeyi bitirebilirsiniz. Kısa asimetrik kesimlerle ilgileniyorsanız, bilmelisiniz ki bu saç modelinin sırrı uzun bıraktığınız tarafın katlı kesilmesinde... Kendinize yeterince güveniyorsanız, saçlarınızı güçlü bir renge boyayıp, katlı kısımlara gölgeler atmayı düşünebilirsiniz. Bu cesur saçlara cesur renkler çok yakışıyor...

Asimetrik saçlar

Haberin Devamı

Uzun asimetrik kesimler sizi cezbediyorsa, en popüler kesim olan A şekilli, uçlara doğru uzayan
kesimleri tercih edin. Bu saç kesiminde saçınızın arka kısmı tamamen küt kesilirken, önlere doğru saçlarınız çene hizasına ya da biraz daha uzun bir boyda kesilir. Bu asimetrik kesim düzgün yapıldığında saçınızdaki farklı form göz alıcı olmaya yetecektir.

Asimetrik saçlar

Bu tarz uzun asimetrik bir saç kesiminiz varsa kusursuz bir görünüm yaratın. Saçlarınızı volüm veren bir şampuanla yıkayın sonra da yuvarlak bir fırçayla tarayarak kurutun. Saçlarınızın uçlarını içeri doğru kıvırın. Pürüzsüz bir görünüm elde etmek için saçlarınızı bir saç düzleştiricisiyle düzleştirin. Bu işlemi yaparken mutlaka ısıya karşı koruyucu bir saç spreyi kullanmayı ihmal etmeyin.

Asimetrik saçlar

Aslında her boyda uygulayabileceğiniz bu kesimde yüzünüze uygun modeli mutlaka bulabilirsiniz. Oval yüzlüler için kısa kesimler sofistike bir görünüm sağlıyor.

Haberin Devamı

Asimetrik saçlar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!