2017'de mutlaka denemeniz gereken 10 trend

Güncelleme Tarihi:

2017de mutlaka denemeniz gereken 10 trend
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2017 09:27

Dizüstü çoraplar, iri küpeler, fırfırlar... 2017'de tüm bakışları üzerinizde toplayacak önerileri uygulamanın tam sırası...

Haberin Devamı

Yeni bir yılda trendler ve moda sayesinde kendimizi yenileme fırsatı bulabiliyoruz. Her sene olduğu gibi bu sene de çarpıcı ve özgün trendleri ile moda yenilikleri gardıroplarımızı güncellememiz için bizi fırsat sunuyor.

İşte 2017'nin göze çarpan en iyi trendleri:

1. Diz üstü çoraplar

Geçen sene kendini hissettiren ama bu sene sezonun tamamına yayılan trendlerin başında diz üstü çoraplar geliyor. 90'lı yılları çağrıştıran bu trendi kısa şort ve eteklerle birlikte kullanarak sezona iddialı bir giriş yapabilirsiniz. Ayakkabı seçimi olarak kalın tabanlı botlar veya loafer ayakkabılardan dilediğinizi seçebilirsiniz.

2. İri küpeler

Sezonun en sevilen aksesuar trendleri arasında iddialı ve ihtişamlı küpeler bulunuyor. Değişik formlara sahip olan bu göz alıcı küpeleri arkadan toplanmış veya geriye taranmış saçlarla birlikte kullanarak daha çekici hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

2017de mutlaka denemeniz gereken 10 trend

3. Platform ayakkabılar

Aksesuar trendlerindeki ihtişam ayakkabı modellerine de sıçarmış durumda. Bu sezonun en görkemli parçalarından biri de platformlu ayakkabılar. Özellikle sneaker veya loafer tipi ayakkabılarda bu trendi sıkça görmek mümkün.

4. Sweatshirt

Her formda ve her boyutta sweatshirt 2017 sezonunda altın çağını yaşamaya hazırlanıyor. Uzunu kısası, logolusu yazılısı ve kapüşonlusu derken her tarzda sweatshirt oldukça moda.

2017de mutlaka denemeniz gereken 10 trend

5. Çizgiler

İri çizgilere sahip tasarımlar bu sezon en gözde modeller arasında. İri çizgili elbise ve kıyafetleri siyah aksesuarlarla birlikte kombinleyerek sofistike ve klasik bir görüntü yakalayabilirsiniz.

6. Sarı

Sarı renkte her türlü kıyafet ve aksesuar bu sezonun sıkı trendleri arasında bulunuyor. Sarı renk canlı ve enerjik bir görünüme kavuşmak isteyenler için biçilmiş kaftan. Sarı tonlarını özellikle bu yaz sıklıkla sokaklarda görebiliriz.

Haberin Devamı

2017de mutlaka denemeniz gereken 10 trend

7. Spor üstler

Spor salonlarından fırlama bir trend olan spor üst trendi ile ceket ve hırkalarınızın içine spor üstler giyerek trend sahibi bir görünüme imza atabilirsiniz. 2017 yaz aylarında bu trend daha görünür hale gelebilir.

8. Fırfır

Hareketli ve canlı bir görünüm sunan fırfırlar bu sezon hemen hemen bütün elbise ve bluzları etkisi altına almış görünüyor. Kat kat tasarlanmış fırfır detaylı parçaları sakin ve minimal görünümlü parçalarla tamamlayarak denge oluşturun.

2017de mutlaka denemeniz gereken 10 trend

9. Sneaker

Geçen sezonlardan farklı olarak bu sezon sneaker'larda kadife, leopar ve saten gibi alışılmadık ve görkemli detaylar öne çıkıyor. Yani minimal sneakerlar out, iddialı sneakerlar in!

Haberin Devamı

10. Sanat efekti

Bu sezonun en çarpıcı trendi ise sanat temalı ve bir ressamın elinden çıkmış gibi görünen baskılı kıyafetleri uygun parçalarla kombinlemek. Moda ile sanat yine iş birliği yapıyor.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!