2016 Yaz gelinlik trendleri

Güncelleme Tarihi:

2016 Yaz gelinlik trendleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 12:16

Hazır düğün sezonu start vermişken, 2016 yazının gelinlik modeli trendlerine bakmaya ne dersiniz?

Haberin Devamı

Gelinlik birçok kadın için hayatının en güzel deneyimidir. Bu yüzden gelinlik seçimi yaparken her ince detayı derinlemesine değerlendirmelisiniz. Özellikle yaz sezonları düğünlerin hız kazandığı bir dönem. Siz de 2016 yaz gelinlerinden biri olacaksanız ve hala seçim yapmakta zorlanıyorsanız elinizi biraz çabuk tutmanızda fayda var. Çünkü zaman azaldıkça sizin için stres ve heyecan çanları daha hızlı çalmaya başlar. 

 

2016 Yaz gelinlik trendleri

 

YAZ SEZONUNDA HANGİ GELİNLİKLER GÖZDE OLACAK?

2016 yaz sezonunun en trend gelinlik modelleri arasında uzun yıllardır liste başından inmeyen straplez gelinlik modelleri var. Ayrıca 2016 yaz gelinlerini, vintage gelinlikler, dantel kol gelinlikler, düşük kol gelinlikler, volanlı kısa etekli gelinlikler, romantik çizgilere sahip gelinlikler ve tül detaylı gelinlikler ile göreceğiz…

 

Haberin Devamı

2016 Yaz gelinlik trendleri

 

Gelin adayı olarak 2016’nın yaz sezonu gelinlik modelleri arasında sizin vücut tipinize en uygun gelinlik modelini belirlemek için profesyonel tasarımcılardan yardım alabilirsiniz. Ünlü markalar her zevke, her bedene uygun tasarladıkları göz alıcı gelinlik modelleri ile bu yaz sezonunda da gelinleri baştan yaratacak!

 

dügün.com Tarafından hazırlanmıştır. 

 

BAKMADAN GEÇME!