10 soruda vücudunuza uygun bikini seçimi

Güncelleme Tarihi:

10 soruda vücudunuza uygun bikini seçimi
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 10:59

Çeşit çeşit bikiniler raflarda yerini alalı çok oldu... Peki sizin vücudunuza uygun bikini hangisi? 10 soruda kendinize uygun bikiniyi seçin.

Haberin Devamı

Plajlarda bikini seçiminizle fark edilmek istiyorsanız bedeninize uygun seçimler yapmalısınız. Beden ölçülerinize oturan modellerin yanında kusurlarınızı örten ve güzel bölgelerinizi vurgulayan seçimler yaparak plajın yıldızı olabilirsiniz. İşte 10 soruda vücudunuza uygun bikini seçimi:

Kalçalarınız büyük mü?

Eğer kalçalarınız kıvrımlı veya vücudunuzdaki diğer bölgelere göre daha dikkat çekici ise kalça bölgenizi etekli mayolarla birlikte kamufle ederek daha iyi bir görüntü elde edebilirsiniz. Şortlu mayolar da kalçası geniş olanlar için ideal.

10 soruda vücudunuza uygun bikini seçimi

Memeleriniz küçük mü?

Memeleriniz küçükse göğüs bölgenizi daha geniş gösteren fırfır, püskül veya işleme gibi detaylarla süslü bikinilere göz atabilirsiniz. Üst tarafı hareketli bikini modelleri memelerinizi daha büyük göstermek konusunda işe yarar.

Haberin Devamı

Uzun bir beden yapınız mı var?

Beden yapınız uzunsa daha dengeli bir görünüm için iki renkli blok bikini modellerine göz atabilir veya desenli bikini modelleri ile göz yanılsaması sağlayarak eşit bir beden formu yakalayabilirsiniz.

Boyunuz kısa mı?

Tek parça mayolar veya sade renkli bikinilerin yanında dikine çizgili mayolar boyu kısa olanlar için en doğru seçimler arasında.

Â

10 soruda vücudunuza uygun bikini seçimi

Göbek bölgeniz sorunlu mu?

Göbek bölgenizdeki fazla kiloları veya istenmeyen lekeleri kapatmak için yüksek belli bikiniler tercih edebilirsiniz. Bunun yanında tek parça koyu renk mayolar da göbek bölgesini kamufle etmek için iyi seçimler arasında.

Memeleriniz büyük mü?

Memeleriniz büyükse onları kamufle edecek destekli üstlere yönelmelisiniz. Destekli üstler memelerinizi toparlayarak daha ideal bir görünüme sokar. Koyu renkli mayolar ve kalın bantlı bikini üstleri de size uygun.

Kalçalarınız dar mı?

Eğer kalça bölgeniz darsa dikkat çekici renkleri olan parlak bikini altlarını tercih edebilirsiniz. Düşük belli bikini formu tam size göre.

Haberin Devamı

10 soruda vücudunuza uygun bikini seçimi

Omuzlarınız geniş mi?

Omuzlarınız genişse boyundan bağlı bikini modellerini tercih edebilirsiniz. Böylece dikkati göğüs bölgenize çekmiş olursunuz.

Çok zayıf mısınız?

Kıvrımlı vücut hatlarına sahip değilseniz desenli ve dikkat çekici renklerde bikini ve mayolarla beden yapınızı daha geniş gösterme şansına sahipsiniz.

Bacak boyunuz kısa mı?

Bacak boyunuz kısaysa yüksek belli bikini altları veya oyuk mayo modelleri ile bacak boyunuzu daha uzun gösterebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!