10 soruda 2017 makyaj trendleri

Güncelleme Tarihi:

10 soruda 2017 makyaj trendleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 11:11

Her sene değişen makyaj modası bu yıl da kendisinden söz ettireceğe benziyor. İşte 10 soruda 2017 makyaj modası hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

Bu yıl birçok alanda olduğu gibi makyajda da yenilikler var. Değişen makyaj modası 2017'de daha iddialı, daha göz alıcı. İşte sizin için sıraladığımız 10 soruda 2017 makyaj trendleri.

1) 2017'ye damga vuracak ruj renkleri neler?

Eskimeyen moda kırmızı ve bordo dudaklar. Evet, hemen her yıl moda olan bu akım hiç bitmeyecek gibi gözüküyor. Kırmızı ve bordonun tonları bu senenin modası. Neredeyse yok denecek bir göz makyajı ve sıkı toplanmış saçla bu modaya ayak uydurun!

2) 2017'de gece kullanım için çarpıcı dudak makyajı nasıl olmalı?

Gotik dudaklar... Siyahın ve erik renginin tonları rujlarda sık sık kullanılmaya başlandı. Belirgin dudak hatları yapın ve bu renk rujları deneyin. Size bambaşka bir hava katacağı kesin.

10 soruda 2017 makyaj trendleri

Haberin Devamı

3) Simli göz makyajı 2017'de de moda mı?

Evet, simli ve ışıltılı farlar bu yılın da modası. Sade bir göz farı sürüp gümüş tonlarında simli bir eyeliner tercih edebilirsiniz. Bunun haricinde simli farlar ile ışıl ışıl bir görünüm yakalayabilirsiniz.

4) Twiggy kirpik nedir?

Özellikle gece kullanacağınız takma kirpikler bakışlarınıza daha da anlam katacak. Son yıllarda birçok make-up artistin tercihi bu kirpikleri sade göz makyajı ve koyu renk bir ruj ile tamamlayabilirsiniz.

5) Daha aydınlık ve canlı görünen bir yüz için ne yapılmalı?

Highlighter yani aydınlatıcılar ile yüz hatlarınızda belirli bölgelere parlaklık katabilirsiniz. Özellikle elmacık kemikleri dudak üstü, burun ucu ve T bölgesi gibi hatlarınıza highlighter uygulaması ile daha canlı bir görünüm kazandırın.

10 soruda 2017 makyaj trendleri

6) Alışılmışın dışında far renginde bu sene trend nedir?

Değişiklik sevenler için rengarenk farlar iyi bir tercih olabilir. Mor, turuncu, turkuaz gibi canlı renklere makyajınızda şans vererek siz de 2017 makyaj trendine ayak uydurabilirsiniz.

Haberin Devamı

7) Kaşlardaki 2017 trendi neler?

Doğal kaşlar... Özellikle kalın ve dağınık kaşlar bu yıl çok moda. Dümdüz tek tip alınmış kaşlar yerine onları doğal haline bırakın. Sadece küçük düzeltmeler yapın.

8) Daha belirgin yüz hatları için hangi uygulamayı tercih etmeli?

Kontur uygulaması. Yüz hatlarınızı ortaya çıkaracak bu uygulama ile ten renginizden 2-3 kat koyu tonlarda bir bronzer alın. Elmacık kemiklerinizin altına, burnunuza iki ince çizgi çekerek ve alın bölgesinde saç diplerine uygulayın. Fırça ile dağıtıp daha belirgin yüz hatları elde edin.

10 soruda 2017 makyaj trendleri

9) 2017'de günlük sık tercih edilen makyaj modası nedir?

Haberin Devamı

Nötr tonlarda makyaj. Günlük hayatınızda toprak tonlarında nötr makyaj yapabilirsiniz. Neredeyse yok gibi gözüken bu makyajla daha doğal ve daha canlı görünen bir yüz elde edebilirsiniz.

10) Işıltılı ve göz alıcı dudaklar için 2017 önerileri nelerdir?

Simli dudaklar 2017'nin en gözde makyaj trendi diyebiliriz. Hafif göz makyajına uygun canlı renklerde ruj seçin. Yine rujunuzun renginde tercih edeceğiniz simleri dudağınızın orta kısmında yoğunluk olacak şekilde uygulayın.

ÇOK BASİT VE ETKİLİ MAKYAJ TÜYOLARI İÇİN MAKYAJ SIRLARI VİDEOLARIMIZI İZLEYİN

10 soruda 2017 makyaj trendleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!