Stil kadınları

Güncelleme Tarihi:

Stil kadınları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2010 00:00

2010 Elle Stil Ödülleri Töreni, Londra’da düzenlendi. Ünlülerin şıklık yarışına girdiği törende beş isim ön plandaydı. ışte tarzlarıyla diğerlerinden sıyrılmayı başaran o yıldızlar...

Haberin Devamı

GECEDEN FOTOĞRAFLAR

Ödül yağıyor      
 
“Twilight” serisinin Bella’sı Kristen Stewart, geçtiğimiz gün düzenlenen BAFTA Ödül Töreni’nde Yükselen Yıldız Ödülü’nü aldı. Bir gece sonra katıldığı 2010 Elle Stil Ödülleri Töreni’nde ise “Yılın Stil Kadını” ödülünü kucakladı. Genç oyuncu, Emilio Pucci imzalı straples minisi ve Bally marka sandaletleriyle basına poz verdi.

İkon ikizler         

Mary Kate ve Ashley Olsen’in moda ikonlukları tescillendi. Ünlü ikizler, gecede “Stil ıkonu” ödülünü aldı. Ashley (solda), Christian Lacroix marka vintage elbisesiyle göz doldurdu. Mary Kate ise Lanvin imzalı klasik siyah elbisesiyle bakışları üzerinde topladı.

Dolabım hayal kırıklığı yarattı

Leona Lewis de kırmızı halıdaydı. Alexander McQueen imzalı bir kıyafet giyen 24 yaşındaki şarkıcı, gecenin dikkat çeken isimleri arasına girmeyi başardı. Lewis, törenin ardından Twitter’ına şu notu yazdı: “Dolabım son dakikada beni hayal kırıklığına uğrattı. Fakat bunun da üstesinden geldik ve her ne olursa olsun hâlâ gülümsüyorum.”

Haberin Devamı

Yardımsever Naomi

Ünlü model Naomi Campbell’a “Outstanding Contribution” (Seçkin Yardım Edici) ödülü verildi. Campbell da Leona Lewis gibi geçtiğimiz haftalarda intihar eden ünlü modacı Alexander McQueen’in kreasyonundan iddialı bir elbiseyle törene katıldı. Campbell’a ödülünü takdim eden ıngiltere first lady’si Sarah Brown, “Bayan Campbell’a bu ödülün layık görülmesinin sebebi, moda endüstrisindeki uzun kariyeri ve yardımsever kişiliğidir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!