Stand-up gösterisi gibi konser

Güncelleme Tarihi:

Stand-up gösterisi gibi konser
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2006 00:00

Sezen Aksu’nun, Hepsi grubuyla çıktığı konser maratonu, İstanbul ve Çeşme’den sonra İzmir Açık Hava Tiyatrosu’nda devam etti. Aksu, 4 bin kişiye şarkılarını seslendirirken, yere uzanarak vokalisti Nurcan’la yaptığı oryantal şov büyük alkış aldı.

Bu şarkı Onno için

Konserine "İzmir Yanıyor" adlı şarkıyla başlayan Aksu, seyircilere dönerek, bu şarkıyı kimin için yazdığını itiraf etti. Aksu, "Hüzünlü bir başlangıç yaptım. Nasıl olsa yakınım sayılırsınız. Sanki dakika başı biri için şarkı yazıyormuşum gibi bir hava var zaten. İtiraf ediyorum bu şarkıyı Onno Tunç için yazdım. Oh be sonunda rahatladım" dedi.

İki vantilatör daha
/images/100/0x0/55ea4f33f018fbb8f8777318


Konser sırasında sıcaktan perişan olduğunu söyleyen Aksu, serinlemesi için konulan iki vantilatörün yetmemesi üzerine, iki vantilatör daha getirilmesini isterken, "İzmirli olmama rağmen sıcağa tahammülüm yok. Annemle mesafeli olmamıza rağmen üşüyünce koynuma girer" dedi.

Çakkıdı eleştirisi

Aksu, Kenan Doğulu’nun seslendirdiği kendi bestesi ’Çakkıdı’ şarkısıyla ilgili eleştirilere de sahneden yanıt verdi: ’Çakkıdı’yı yazdım diye Talim Terbiye Kurulu beni dava etmeye hazırlanıyormuş. Bu şarkıdan sonra ’Sezen Aksu Türk gençlerini kötü yola sevk ediyor’ diyorlarmış . Sanki ben söz verdim. Hepsini iyi yola sokacağım diye. Durup dururken yazmıyorum bu şarkıları. Bir yerden besleniyorum. Bir şeyleri izliyor, görüyorum. Yine bir sabah televizyonda sabah programlarını izliyorum. Kadının biri hüngür hüngür ağlıyor. Kocasını öldürmüş, hapishanede cezasını çekmiş, çıkmış. Sunucu soruyor ’Ne oldu bacım, niye öldürdün’ diye soruyor. Kadın da cevaplıyor, ’Çok seviyordum, bir gece aldım baltayı vurdum, öldürdüm’ diyor. Aradan 30 saniye geçmiyor hep birlikte göbek atıyorlar. Al sana Çakkıdı. Sabah programına giden hanımefendiler beni solladılar..."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!