Sosyete Londra’ya

Güncelleme Tarihi:

Sosyete Londra’ya
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 15, 2011 01:00

Sir Richard Branson’ın her yıl düzenlediği ve dünya jet-set’ini bir araya getirdiği Wimbledon öncesi partisinin bu yılki teması İstanbul olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Yeni prenses de davetli

Londra’nın en prestijli organizasyonlarından olan Wimbledon partisi, 16 Haziran’da Kensington Roof Gardens ’da düzenlenecek. Sir Richard Branson’ın ev sahipliği yapacağı, 800 kişinin davetli olduğu parti her yıl olduğu gibi yine dünyaca ünlü isimleri ağırlayacak. Konuklar arasında Gwyneth Paltrow, Gerard Butler, Katy Perry-Russel Brand ve Claudia Schiffer’ın yanı sıra ıngiltere’nin yeni prensesi Kate Middleton da var.

Partinin teması İstanbul

Partinin bu yılki teması ise Ä°stanbul olarak belirlendi. Yemeklerden müziklere, dekordan çiçeklere tüm detayların Ä°stanbul’u yansıtacağı partide, WTA sezon sonu finalinin Ä°stanbul’da yapılacağı da resmen duyurulacak. Türkiye Tenis Federasyonu, bu gece için 150 seçkin konuÄŸunu özel bir uçakla Londra’ya götürüyor. TTF BaÅŸkanı Ayda Uluç, organizasyonun mükemmel olması için çok çaba gösterdiklerini söyledi.                   Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!