Soner Sarıkabadayı çapkınlık yaparken yakalandı!

Güncelleme Tarihi:

Soner Sarıkabadayı çapkınlık yaparken yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 18:53

Şarkıları milyonların dilinde olan Soner Sarıkabadayı, önceki gece çıktığı çapkınlık turunda objektiflere yakalandı. Ünlü sanatçı, mekâna girerken flaşların patlamasıyla bir hayli şaşırarak, “Kahretsin, yakalandık” diyerek tepki gösterdi. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı, önceki akşam çapkınlık turunda Karaköy’de bir eğlence mekanına girerken objektiflere yakalandı.

Karaköy’de bir eğlence mekanında iki güzelle eğlenen Sarıkabadayı, kulüpten çıkmaya hazırlanırken dışarıda gazeteciler olduğunu öğrenince taktik yaptı.

İki arkadaşını mekânda bırakarak aracına binen Sarıkabadayı, başka bir mekâna yol aldı. Kendisini taksiyle takip eden iki arkadaşıyla yeniden buluşan Sarıkabadayı, mekâna girerken flaşların patlamasıyla hayli şaşırarak “Kahretsin yakalandık” diye tepki gösterdi.

Soner Sarıkabadayı çapkınlık yaparken yakalandı

Soner Sarıkabadayı Kimdir?

Başarılı pop müzik şarkıcısı ve söz yazarı olan Soner Sarıkabadayı, 8 Aralık 1978 tarihinde, Kahramanmaraş’ta dünyaya geldi. Annesinin adı Güngör, babasının adı ise, Hasan’dı. Ayrıca Perihan ve Zafer adında iki kardeşi daha vardır.

Haberin Devamı

4 yaşına kadar ailesi ile birlikte Kahramanmaraş’ta yaşayan Sarıkabadayı, daha sonra ailesi ile birlikte Mersin Susanoğlu Çıtak 4'e yerleşmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini de Mersin'de tamamlamıştır.

Üniversite hayatına İstanbul'da devam etmiştir ve İstanbul'a yerleşmiştir. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İktisat bölümünü okuyorken müziğe olan ilgisinden dolayı klasik gitar dersleri almaya başlar. 2008 yılında sınavlara giren Sarıkabadayı, Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Klasik Gitar bölümünü kazanır ve aynı yıl bu bölümden mezun olur.

İlk albümü “Kara”yı 2001 yılında çıkaran Sarıkabadayı, bu albümden istediği başarıyı sağlayamamıştır. Ardından 2009 yılında çıkardığı “Buz” albümü ile adını duyurmayı başarmış ve istediği başarıyı elde etmiştir.

2010 yılında çıkardığı “Pas” ve “Sadem” adlı albümleri ile başarı çıtasını iyice yükseltmeyi başaran Sarıkabadayı, pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olmayı başarmıştır.

Söz yazarlığı da yapan Sarıkabadayı, sanatçılara verdiği besteleri ile de ses getirmiştir. Sanat hayatı boyunca bir çok ödüle layık görülen Sarıkabadayı’nın ödülleri arasında;

Haberin Devamı

Kral Tv Ödülleri Yılın Yeteneği - 2008

16.Kral Tv Radyolarda En Çok Çalınan Şarkı/Kasaba

37. Altın Kelebek Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı - 2008

Avrupa Gazeteciler Derneği/Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı

Beykent Üniversitesi Yılın Şarkısı Ödülü / Uçurum - 2008

16. Kral Tv 2009 yılı En İyi Beste Açık Adres

Pal Fm Yılın En İyi Söz ve Bestesi Ödülü/Buz - 2009 yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!