Sokaktan sahile son trendler

Güncelleme Tarihi:

Sokaktan sahile son trendler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2013 00:00

Sıcaklarda renkli koton pantolonların, tiril tiril şortların altına ne giyeceksiniz?

Haberin Devamı

Ayakkabılarınızın da yaza uyması için üç farklı trende göz atın

Bohem disko

Tek renk, siyah ve beyaz spor ayakkabılar yerini renkli bağcıklı, renkli tabanlı, desenli, baskılı, üzeri 2-3 farklı parça ve neon renklerden oluşan bilekli ya da koton lastik spor ayakkabılara bıraktı. Jean’lerinizle kumaş pantolonlarınız altına biraz cesaretle kırmızısından yeşiline, çizgili, ekoseli, grafik baskılılarına kadar bu rengârenk spor ayakkabılardan mutlaka deneyin. Son zamanlarda neo-punk modası, çiçek çocuklar ve 1990’lıların disko ve asit modasının da geri dönmesiyle bu renkli ve iddialı spor ayakkabılar da ön plana çıktı. Adidas’ın renkli ‘Superstar’ modeli, Reebok’ın tabanı renkli ‘Match Royale’ ayakkabıları, Converse’in bağcıksız kullanılan ‘Chuck Taylor All Star’ ve Jack Purcell modelleri, Nike Airmax, Vans, New Balance, SuperGa’lar bunun örnekleri.

Haberin Devamı

Erkeksi Akdenizli

“Bermudanın altına ne giyeceğim?” diye düşünmeyin. Hatırlarsanız, en son 1990’lı yıllarda, kadın-erkek, mokasenlerimize, loafer’larımıza gözümüz gibi bakardık. Sebago, Timberland, Lumberjack, George Hogg, Dr. Martens’ler ayağımızdan çıkmazdı. Bu markalar günümüze uygulayarak yeni modellerini piyasaya sürdüler. Paçası kıvrık koton pantolonlarla, çorapsız yumuşak loaferlarınızı, takım elbise hatta dar paça jean’lerinizin altına da deri mokasenleri giymeye başlıyoruz. Hatta bu sene çorapsız giyilen loafer’larınızı desenli ve renkli olanlarından seçin. Tods, Car Shoe, Hogan, Boss, Prada, Jil Sander, Burberry gibi tasarımcı markalarında ve Mango He, Vakkorama, Brandroom, Desa, Greyder, Kangroos, H&M, Pierre Cardin mağazalarından alabilirsiniz.

Şehirli gladyatörler

Geçen sezondan beri ‘gladyatör’ modası ön planda. Türk erkekleri de bu trende alışmaya başladı. Her markanın ayakkabı koleksiyonuna kattığı deri sandaletler ve parmak arası terlikler var. Birkenstock, Fred Perry, Diesel, Armani Jeans’ten deri sandaletleri ve Havaianas’tan rengarenk parmak arası terliklerinden edinip, bol kesim, beli lastikli, keten pantolonlarınızla deneyebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!