Skandala Adnan Kaşıkçı da karıştı

Güncelleme Tarihi:

Skandala Adnan Kaşıkçı da karıştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2006 00:00

Heather Mills-Paul McCartney’in skandala dönüşen boşanma davasında mahkemeye sunulan iddianamede ünlü iş adamı Adnan Kaşıkçı’nın da adı geçiyor. Yazarımız Defne Barak, Mills ile Kaşıkçı’nın ilişki yaşadıklarına dair çıkan söylentileri, iddiaların kaynağındaki kişiye, Kaşıkçı’ya sordu.

Birkaç gün önce Adnan Kaşıkçı ile Paris’te görüştük. Ona Heather Mills ile 2001 yılında yaptığım bir söyleşiden söz ettim. Heather Mills, Adnan Kaşıkçı’nın Marbella’daki muhteşem villasına çağrıldığını ve orada George Hamilton’un ahlaksız teklifi üzerine genç aktörü tokatladığını söylemişti. Konuyu Adnan Kaşıkçıya açınca, ünlü işadamı anlatılanları yalanladı ve ailesinin yaşadığı bir evde böyle bir davet vermesinin asla mümkün olmayacağını belirtti.
/images/100/0x0/55eacd5ef018fbb8f8979f6c


Adnan Kaşıkçı, Heather Mills ile ilgili gelen soruları "Bilmiyorum", "Özür dilerim, hatırlayamadım" gibi kestirme yanıtlarla geçiştirmeye çalıştı. Ünlü işadamı, Heather Mills ile seks yapmak için ona ücret ödediği iddialarını duyunca da öfkesini belli etmemeye çalışarak "Size ne oluyor? Neden bu saçmalıklarla uğraşıyorsunuz?" diyerek konuyu kapatmak istedi. Daha sonra da "Heather Mills bir fahişe ise bundan kime ne? Kadın onun geçmişini bilen bir erkekle evlendi. Olanlar sadece kocasını ilgilendirir. Bu benim ya da sizin probleminiz değil." dedi.

Adnan Kaşıkçı, Heather Mills ile bir ilişkisinin olmadığını ısrarla dile getirince "Neden bu karmaşık davaya sizin de adınızı karıştırdılar?" diye sordum. Kaşıkçı bu soruya zekice bir cevap verdi: "McDonalds markası gibi, insanlar benim ismimi de kullanmaktan hoşlanıyorlar."

Adnan Kaşıkçı, söyleşimiz boyunca Heather Mills ile ilişkisi olduğuna dair iddialara hep kaçamak cevaplar verdi ve onu hatırlamadığını ima etti. Son olarak Adnan Kaşıkçı’ya Heather ile para karşılığında seks yapıp yapmadığını sordum ve ’evet’ ya da ’hayır’ diye yanıt vermesini istedim. Verdiği karşılık şu oldu: "Bu kimi ilgilendirir ki?"
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!