Sizin oralar kaynıyor farkında mısınız

Güncelleme Tarihi:

Sizin oralar kaynıyor farkında mısınız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2011 00:00

Eğer magazine haberlerine, kimin kimle yakalandığına meraklıysanız, Liliana Matthaus’u efsane futbolcu Lothar Matthaus’u aldatan, sevgilisiyle bir teknede sarmaş dolaş yakalanan kadın olarak hatırlayabilirsiniz. Ama ilginçtir, çift yazın magazin gündemini çok meşgul eden bu haberlerden sonra boşanmadı. ‘Mutlu’ evliliklerini sürdürüyor. Neyse konumuz da bu değil zaten, Liliana Matthaus’un 26 Ocak’ta Paris Haute Couture haftasında Dilek Hanif defilesi için podyuma çıkması ve sonrasında Dilek Hanif tasarımlarıyla özel bir moda çekimi için poz vermesi. Meğer tam bir Dilek Hanif hayranıymış. Önceki sezonlarda Dilek Hanif imzalı birçok giysiyle katıldığı davetlerde büyük övgü almış. Hatta Paris defilesine çıkmayı da ajansı aracılığıyla kendi talep etmiş. Liliana Matthaus ile modellik kariyerini konuştuk...

14 yaşımda Paris’teki bir model ajansına ailemin izni olmadan resim gönderdim ve elemeleri geçerek teklif aldım. Fakat ailem okulumu bitirmeden Paris’e gitmemi onaylamadığı için aynı ajansın Münih’deki merkeziyle anlaşma yaparak çok genç bir yaşta birçok defile ve çekimler için seyahat etmeye başladım. Bugüne kadar Cavalli, Calvin Klein, Philipp Plein ve Diesel gibi markalar için çalıştım. Moda benim için insanların konuşmaya gerek duymadan kendilerini ifade edebilecekleri bir yol. Tarzım biraz karışık. Her şeyi karıştırmayı severim. Ruh halime göre bazen seksi, bazen elegan bir tarz seçerim. H&M bir tişört giyip Chanel çanta takmak beni hiç rahatsız etmez. Modayı takip ederim fakat bir moda kurbanı değilim. Kendi tarzımı ve stilimi yaratmayı seviyorum. Tasarımcılar arasında yakın arkadaşım Roberto Cavalli vazgeçilmezim. Balmain, Mark Fast, Isabel Marant, Riccardo Tisci ve Rick Owens diğer favorilerim. Alman tasarımcılardan Jil Sander ve Lala Berlin’i beğenirim. Bu arada birçok vintage giysim de var...

LOTHAR BİR DOLCE GABANNA ERKEĞİ

Birçok futbol yıldızı çok güzel kadınlarla, özellikle modellerle evleniyor. Ne çok örnek olduğunun farkında mısınız? Biz de bunlardan biriyiz. Bence hem güzel hem de başarılı olmamız onlara çekici geliyor. Eşimle çok mutluyum. Çocuklara bayılıyorum ve kesinlikle en kısa zamanda iki çocuk sahibi olmak istiyorum. Fakat önce erkek olsun ki, kız kardeşini koruyabilsin.
Lothar’ın çok kişisel bir tarzı var. Ama giyim tercihleri konusunda daima benim fikrimi sorar ve yardımımı ister. Bence bir Dolce&Gabanna erkeği. Bu markayı ona çok yakıştırıyorum. Hem sportif ve trendy hem de çok centilmen. Bu önerimi iyi dinlemiş ki, bu sezon bütün gardırobu Dolce&Gabanna. Artık erkekler modayı kadınlardan daha tutkulu bir şekilde takip ediyor. Özellikle de futbolcular. Lothar ile katıldığımız davetlerde bazen ona daha çok ilgi gösteriyorlar.

DİLEK HANİF KIYAFETLERİNDE GİZLİ SEKSAPEL VAR

Beni bu markayla stil danışmanım tanıştırdı. Bazı önemli organizasyonlarda giydim ve kendimi çok iyi hissettim. Bu tanışmanın ardından özel davetlerde vazgeçilmezim oldu. İçinde kendimi bir tanrıça gibi hissediyorum. Çok az giysi için bu duyguya kapıldım. Elegan tarzı, yüksek kalitede malzemesi ve işçiliği beni çok etkiledi. Özellikle el işlemesi Osmanlı desenleri ve kaftanlar çok ama çok mistik bir his veriyor. Bu tasarımlarla kırmızı halıda öne çıkmamak ve fark edilmemek imkansız. Her şeyden önce benzerini bulmak mümkün değil. Her biri özel üretim ve farklı bir duygu taşıyor. Bu tasarımlar sade ve elegan ama içlerinde Doğu’nun gizli seksapeli saklı. Bu yorumlarıma birçok gazeteci ve arkadaşım da katıldı. Açıkçası bir Türk tasarım markasıyla kendimi bu kadar özdeşleştireceğim aklıma gelmezdi. Dilek Hanif çizgisine Lothar da benim kadar hayran. Birçok davetlerde giydiğimde o da çok beğeniyor.
Geçen yaz tatilini İstanbul’da geçirdim. Ayasofya, Topkapı ve Kapalıçarşı büyüleyiciydi. Türkiye’de sadece moda değil birçok alanda etkileyici bir yükseliş var. Sizin oralar kaynıyor. Farkında mısınız?
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!