Sizin Nurgül bizim Monica

Güncelleme Tarihi:

Sizin Nurgül bizim Monica
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2012 23:09

İkinci Roma Türk Filmleri Festivali galasında ilgi odağı Nurgül Yeşilçay’dı. Yeşilçay’ı ünlü yıldızları Monica Bellucci’ye benzeten İtalyan sinemaseverlerin bazılarının “Hatta ondan da güzel” sözleri, Yeşilçay’ı gururlandırdı.

Haberin Devamı

İTALYAN sinemaseverler ünlü Türk aktris Nurgül Yeşilçay’ı Monica Bellucci’ye benzetti. İkinci Roma Türk Filmleri Festivali galasında ilgi odağı olan Yeşilçay için kimi katılımcılar, “Hatta Bellucci’den de güzel” dedi. Bunu duyduğuna sevindiğini belirten Nurgül Yeşilçay’sa, “Ama unutmayın ki o, tüm dünyanın tanıdığı şöhret Monica Bellucci!” yanıtını verdi.

İstanbul’a göç ettik

Halen “Sultan” dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay, “Asla bir sultan değilim; ama ‘Sultan’ karakterini çok benimsedim ve seviyorum. Onunla sanki özdeşleştim” diye konuştu. Dizinin İstanbul’a taşınmasıyla Diyarbakır macerasının sona erdiğine dikkat çeken Nurgül Yeşilçay, “Çok hoş anılarla istemeyerek bu güzel ilimizden İstanbul’a göç ettik. Ama dizi aynı yoğunlukla ve aynı duygularla sürüyor” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Ceylan’a Bağış’tan ödül

Festivalin galası Nuri Bilge Ceylan’ın “Üç Maymun” filmiyle yapıldı. Ceylan kendisine sunulan “Onursal Ödülü”nü, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’ın elinden aldı. Galaya Nurgül Yeşilçay dışında Ferzan Özpetek, Ata Demirer ve Serra Yılmaz katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!