Siren ile sevgilisi Amerika yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Siren ile sevgilisi Amerika yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2004 01:36

Ciddi bir rahatsızlık geçiren ve iki ay önce tedavi için Amerika’ya giden Gökhan Çarmıklı, yurtdışından iyi haberlerle dönmüştü. Hastalığın tedaviye iyi yanıt vermesi, Çarmıklı kadar sevgilisi Siren Ertan’ı da mutlu etmişti.

Gökhan Bey, yakında tedavinin devamı için bir kez daha Amerika’ya uçacak. Ancak bu kez sevgilisini ardında bırakmaya niyeti olmayan Çarmıklı, Ertan’ı da beraberinde götürecek.

Para cazip geldi

Kenan Doğulu yarın akşam Markiz Buz Bar’da sahneye çıkıyor. Bu organizasyonun ilginç yanı ise, artık İstanbul’da geceleri sahneye çıkmayacağını söyleyen ve sadece Bodrum gecelerini renklendiren Doğulu için uzun bir aradan sonra ilk İstanbul programı olması... Söylenenlere göre şarkıcının prensibini bozmasında, aldığı yüksek ücret etken olmuş. Başlangıçta teklife ‘hayır’ diyen Kenan Doğulu, astronomik ücret karşısında fazla düşünmeden kararından dönmüş.

En sanatsever aday

CHP Beşiktaş Belediye Başkan adayı İsmail Ünal, Dünya Tiyatrolar Günü’nü önceden kutlamak ve Beşiktaş’ta kültür ve sanat adına gerçekleştireceği projelerini paylaşmak amacıyla Beşiktaş Balık Pazarı’ndaki balıkçı Hasbi’de sanatçılarla bir araya geldi. Göksel Kortay, Perran Kutman, Aykut Oray, Tan Sağtürk, Gencay Gürün ve Ayşen Guruda’nın da katıldığı renkli gecede Ünal, Uluslararası Ortaköy Kültür Festivali’ni hayata geçirerek Beşiktaş’ı dünya sanatçıları ve sanatseverleriyle buluşturacağını söyledi.

Eski modacı podyumlarda

Sıradışı tasarımlarıyla bir dönem kendinden epey söz ettiren Zeynep Tunuslu, 12 Nisan’da Yıldırım Mayruk’un Swissotel’de düzenleyeceği defilede podyuma çıkacak. Eski mankenlerden Funda Güngör’ün de görev alacağı defile sonrasında tüm ekip, Güngör’ün doğum gününü kutlamak üzere Reina’ya gidecek.

Patron olacak

Bir süredir mimar Mustafa Toner’in yanında çalışan iç mimar Fulya Cinisli, artık kendi işini kurma zamanının geldiğine karar verdi. Daha önce Hülya Avşar’ın Sarıyer’deki 4 katlı köşkünün dekorasyonunda da görev alan Cinisli, Toner’in yanından ayrıldı. Nejat Cinisli ile Ayşegül Germir’in kızları olan Fulya Hanım, babasının Valikonağı’ndaki ofisini devraldı. Şimdilerde ise bu mekanın dekorasyonuyla uğraşıyor.

Kuğu gibi

Uzun zamandır Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ile beraber olan Selin Toktay, gün geçtikçe sevgilisine benziyor. Gökhan’ın vücudundaki dövmelere özenen Toktay, son zamanlarda kolunun iç kısmına ve kasığına yaptırdığı dövmelerle dikkat çekiyor. Bir zamanlar balerin olan Toktay’ın kasığındaki dövme için tercihi ise, Kuğu Gölü balesinin baş kahramanı Odette’in adının yazıldığı figür oldu.

Gurur duyuyor

YÖK Başkanı Erdoğan Teziç’e Sorbonne Üniversitesi tarafından Honoris Causa doktora diploması verildi. Üniversitede düzenlenen bir törenle diplomasını alan Teziç, ‘Bundan çok gurur duydum. Bu unvan dört-beş yılda bir sahibini bulur. Sorbonne’dan ödül almak benim için de Türkiye için de önemli’ dedi.

Hediyeyi değiştirdi

Arzu Balkan, geçtiğimiz hafta Ortaköy’deki Vira Vira adlı restoranda doğum gününü kutlamıştı. Arzu Hanım, o gece kendisine hediye edilen bir bluzu değiştirmek için, içinde değiştirme kartı bulunan paketle birlikte Nişantaşı’ndaki mağazaya gitti. Bluzun rengini ve modelini beğenmeyen Balkan, bezelye yeşili yeni bir bluz aldı.

Plastip evleniyor

Yarattığı plastip tiplemeleriyle adını duyuran Cihat Hazerdağlı, 4 Nisan’da Kuruçeşme Divan’da evleniyor. Bir yıl önce nişanlandığı Selin Sıngın’la 1000 kişinin katılacağı törenle evlenecek olan Hazerdağlı, düğün davetiyesine müstakbel eşinin ve kendisinin karikatürünü çizdi. Hazerdağlı, nikah şekerlerini de kendi eliyle hazırladığı plastip figürlerden hazırlatıyormuş. Nikah şahitleri iki büyük gazetenin genel yayın yönetmenleri olacakmış.

Fatih Ürek için parti verdiler

‘Vajina Monologları’ ve ‘Dövme’ adlı oyunlarıyla epey ses getiren yönetmen Almula Merter, çok yakında ‘Hamam’ adlı oyunuyla tiyatro izleyicisinin karşısına çıkacak. Haldun Dormen Tiyatrosu’nu 20 yıllığına kiralayan ve yeni oyununu bu mekanda sahneleyeceğini açıklayan Merter, kadrosuna katılan Fatih Ürek için de geçtiğimiz gün bir parti düzenledi. Merter’in, Ürek’in ekibe dahil oluşunu kutlamak için Beyoğlu Nevizade’deki Sanat adlı mekanda verdiği davette tüm oyuncular hazır bulundu.

Kutoğlu Budapeşte’de

Ünlü modacı Atıl Kutoğlu, 27 Mart akşamı, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de gelmiş geçmiş en büyük moda organizasyonu olarak düzenlenecek ‘Crossroads-Absolut Style’ galasında koleksiyonlarını sergilemek üzere davet edilen 8 dünyaca ünlü tasarımcıdan biri olarak yer alacak. Koleksiyonları International Women Club Foundation’un davetiyle, çocuk hastaneleri ve kadın dernekleri yararına uluslararası top modeller tarafından dev bir defileyle sergilenecek. Budapeşte Rynart Hangar’da gerçekleşecek geceye 2000 kadar uluslararası basın mensubu ve VIP davetlinin katılması bekleniyor.

NEREDE GÖRÜLDÜLER

Yasemin Yalçın, arkadaşı Pelin Körmükçü ile birlikte Yeşilköy Tekne restoranda rakı içerken...

Banu Zorlu, ‘Başka Yerde Yok’ programına katıldıktan sonra programın sunucusu Kürşat Başar’ı arabasıyla evine bırakırken...

Hakan Altun, Akmerkez Home Store’da Kral TV VJ’i Sema ile çorba içerken...

Davut Güloğlu, yeni sevgilisiyle Monaco nargilecisinde nargile içerken...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!