Sinema keyfi

Güncelleme Tarihi:

Sinema keyfi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2010 15:13

Haberin Devamı

Akon rüzgârı
Hip-hop ve R&B müziğin dünyaca ünlü ismi Akon, önceki akşam Maçka Küçükçiftlik Park’ta sahneye çıktı. Konserin ardından Bosphorus by Sortie Blackk Lounge’ta Akon için özel bir parti düzenlendi. Ünlü yıldız, Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nun ev sahipliği yaptığı partiye VIP araçla geldi. Sanatçı, cemiyet, iş ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı partide sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. 

Açılışın yıldızı‘popçu’ İbo
Çapamarka’nın merakla beklenen kabare kulübü Nahide Motel, çarşamba akşamı hizmete giriyor. Mekân, açılışını ıbrahim Tatlıses’le yapacak. Ünlü sanatçı, davetlileri pop şarkılardan hazırladığı repertuvarıyla eğlendirecek. Nahide Motel, sonraki çarşamba geceleri de ünlü isimlerin “alışılmamış” performanslarına ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Güler’e veda
2009-2010 çalışma dönemini tamamlayan Türk Kalp Vakfı üyeleri, yaz tatiline çıkmadan önce Four Seasons Hotel’de düzenlenen öğle yemeği davetinde bir araya geldi. Ergin Yıldırımakın ve Semiramis Sekban’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davet, vakfa büyük destek veren ve eşi Muammer Güler ‘Kamu Güvenliği Müsteşarlığı’na atandığı için Ankara’ya taşınacak olan Neval Güler’e de bir veda niteliği taşıyordu. Ancak Güler, yoğun programı nedeniyle yemeğe katılamadı. Sinem VURAL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!