Simi’de Yabancı Damat izdihamı

Güncelleme Tarihi:

Simi’de Yabancı Damat izdihamı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2005 01:46

Muğla’nın Datça ilçesinin karşısında bulunan Simi Adası’nda önceki gün ‘Yabancı Damat’ izdihamı yaşandı. Yeni bölümlerin çekimi için tekneyle Simi Adasına giden ekibi görmek isteyen Yunanlar ve gazeteciler, kıyıya akın etti.

İlk bölümleri Yunanistan’da da gösterilen ve 1.5 milyon evde izlenerek erişilmesi güç bir reytinge ulaşan Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Yabancı Damat’ın ekibi, yeni bölüm çekimleri için önceki gün Yunan adası Simi’ye gitti. Dizinin başrol oyuncularını görmek ve çekimi izlemek isteyen Simi halkıyla Yunan gazeteciler de kıyıya akın edince izdiham yaşandı.

Simililer, dizinin kahramanları ‘Nazlı’ (Nehir Erdoğan) ve ‘Niko’yu (Özgür Çevik) görebilmek, onlarla bir fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarışırken Atina’dan gelen gazeteci ordusu da hayli ter döktü.

‘Yabancı Damat’ın 18 kişilik ekibini Simi’ye getiren tekne, daha adaya yanaşmadan Yunan televizyoncular, denize açıldıkları kiralık tekneden görüntü almaya başladılar. Türk teknesi Simi’ye yanaştığında ise Yunan gazetecilerin istilasına uğradı. Simi sakinleri de ‘Niko’ ve ‘Nazlı’yı görebilmek için tekneye akın etti.

Simi Belediye Başkanı Lefteris Papakalodukas da önceki akşam ‘Yabancı Damat’ ekibine teşekkür plaketleri dağıttı. Papakalodukas, ‘Türk dizisi sayesinde adamazın büyük reklamı oldu. Turizmimiz arttı’ dedi.

YATACAK YER YOK

Yunanistan Basın Bakanlığı ile Yunan polisinin denizde ve karada tüm kolaylığı sağladığı çekimler hafta sonuna denk gelince, Rodos, İstanköy (Kos), Kalimnos, Leros ve Patmos adalarında yaşayan Yunanlılar ve Türk uyruklu vatandaşlar da oyuncuları görmek için adaya akın etti. 2500 nüfuslu küçük balıkçı kasabası Simi’de otel, pansiyon ve motellerde yatacak yer kalmadı.

NAZLI BEBEK BEKLİYOR

Dizinin 16 Eylül akşamı yayımlanacak yeni sezon ilk bölümünde, hamile olan Nazlı’nın bebeğinin adının ne olacağı, aileler arasında büyük tartışmaya yol açıyor. Bebeğe, 70 alternatif arasından büyük ihtimalle Stavro Can (Stavro, Niko’nun babasının adı) adı konacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!