Şimdi sıra Hamdi’de

Güncelleme Tarihi:

Şimdi sıra Hamdi’de
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 1999 00:00

Haberin Devamı

Aşkları, evlilikleri ve uyuşturucu sorunlarıyla sürekli gündemde olan güzel manken Ebru Şallı, kendi fazla kilolarına olduğu kadar hayatına giren erkeklerin fazla kilolarına karşı da çok duyarlı.

Düzenli olarak güzellik merkezlerina giderek selülit tedavisi gören Ebru, önce ilk eşi şarkıcı Ozan Orhon’u zayıflatmak için sağlık merkezlerine sürükledi. Ona eşlik etmek için koşu bantlarından inmeyen Ebru, o dönemde çok zayıfladı.

Ozan’dan ayrıldıktan sonra şansı açılıp üst üste iş teklifleri alan Ebru, uzun süre bir numara olup adı uyuşturucu olayına karıştıktan sonra biraz duruldu. Son olarak Hamdi Alkan’la ilişkiye giren Ebru, şimdi de yeni sevgilisini zayıflatmakta kararlı görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Ebru, serbest bırakıldıktan sonra moral toplamak için zamanını sevgilisiyle geçirmeye başladı. Bir süre önce eşinden boşanan sevgilisi Hamdi Alkan’la birlikte üstlerinde eşofmanlarla gece yürüyüşünde kameralarla karşılaşan Ebru, ‘‘Biz sık sık çekimlerden sonra geç de olsa yürüyüşe çıkıyoruz. Zaten Hamdi de zayıflamak istiyor. Bu yürüyüşler sayesinde 14 kilo zayıfladı’’ dedi. Hamdi de sevgilisinin gözetiminde girdiği bu zayıflama mücadelesinde kararlı olduğunu itiraf etti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!