Sibel Alaş bombaladı

Güncelleme Tarihi:

Sibel Alaş bombaladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2007 00:00

Sibel Alaş’ın Radyo Mega’da hazırlayıp sunduğu De’sibel isimli programda yine üst üste bombalar vardı.

Haberin Devamı

İşte programdan bazı bölümler….

- Bizim müzik sektöründe bazı tabular vardır. Eleştirilemeyenler, dokunulmayanlar. Mesela Bülent Ersoy’a laf söyleyemezsiniz, Zeki Müren’le ilgili konuşamazsınız. Sezen Aksu’ya bayılırım ama o da dokunulmazlar içinde görünür. Bu tabuları yıkmak lazım. Herkeste eleştirilicek bir yan, herkesin yaptığı hatalar var. İnsanız sonuçta.

-

Sibel Alaş bombaladı
Bülent Ersoy demişken, Eşi Armağan Bey’le boşanıyolar mı, evli mi kalıyolar bütün gazetelerde bu var…E bize ne...Evlenmeleri çok mu normaldi ki boşanmaları bize garip gelsin. Neden evlendiler, niye boşanacaklar diye merak etmek yerine, iki insan ne diye bütün hayatlarını kameralar önünde yaşıyor diye sormak lazım. Bütün bunlar kurmacaymış gibi geliyo. Sofrada ne yediklerinin bile gazetelere düşmesi, sadece magazincilerin kovalamasından olamaz yani.

Haberin Devamı

- Deniz Uğur’u tanıyosunuz. Bence iyi oyuncu ama adı Tamer Karadağlı ile duyuldu. Daha birkaç hafta önce kahramanım dediği adam Tamer Karadağlı için bugünlerde kavgada söylenmeyecek şeyler söylüyor. Hangisi doğru bunların. Aşk bu kadar kısa ömürlü mü?. Bu kadar kolay nefrete döner mi? En korkuncu, işin içine hem kendi çocuğunu hem Tamer Karadağlı’nın kızını karıştırması. Oğlumu iki kere babasız bıraktı ne demek ? Çocukları bu kavgalara karıştırmamak lazım. Hele bir annenin bunu hiç yapmaması gerek.

/images/100/0x0/55eafac8f018fbb8f8a31efa
Bizi de karıştırmayın. Kendiniz başlayın kendiniz bitirin. Bize ne. Deniz , Tamer Karadağlı’dan çok korktuğu için devletten koruma istemiş. Tabi devletin işi gücü yok, bizim hastalıklı aşklarımızla uğraşacak…

- Bir internet sitesinde benim için bir yazı yazılmış… "Sibel Alaş Aşka Yürek Gerek" isimli şarkıyı Dilek Budak’a sattıktan sonra birde Mustafa Sandal’a satarak tamamen duygusal davrandığını göstermiştir. Tamamen duygusal tırnak içinde yazılmış. Yani para gözümü döndürmüş benim. Ve bu mesajın yazarı beni sanata ve sanatçıya saygısız ilan etmiş. Çok üzgünüm keşke yapsaymış, çünkü işin gerçeği bu değil. İşin doğrusu, ne Mustafa Sandal’dan ne Dilek Budak'tan "aşka yürek gerek" isimli şarkı için bir lira almışlığım yoktur. İnanması zor gelebilir ama , bu her şekilde ispatlanır bir gerçektir. Bu şarkıyla ilgili sadece,meslek birliğim müzik eseri sahipleri birliği MSG'nin bana ödediği telif haklarını aldım. Dilek Budak’la hiç tanışmadım. Ben şarkıyı Dilek Budak’ın yapımcı şirketine verdim, o şirketin sahibi de arkadaşım olduğu için bir lira talep etmedim. Dilek Budak bu şarkı için para ödedi mi ödemedimi bilemiyorum ama Dilek isterse istediği zaman kendisiyle konuşup, cebimde kendisinden aldığım tek kuruş olmadığını söyleyebilirim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!