Sezen’le Zerrin arasında ne var

Güncelleme Tarihi:

Sezen’le Zerrin arasında ne var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2009 00:00

Pop müziğin iki güçlü sesi Zerrin Özer ve Sezen Aksu arasında yıllardır süren kırgınlık, adeta bir şehir efsanesi haline geldi. Zerrin Özer, “Aramızda Kalmasın” programında konuyla ilgili soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

Zerrin Özer’in 2006 yılında çıkan “Bir Sarışın Küçük Kız” adlı anı kitabında Sezen Aksu için yazdıkları çok konuşulmuştu. Özer, Sezen Aksu’nun kendisine iftira attığını öne sürmüş ve kitabında şu satırlara yer vermişti:
       
“Tülay Ablam bir gün gözü dönmüş bir halde hışımla girdi eve. ‘Çabuk kalk muayeneye gidiyoruz’ dedi. Meğer Sezen Aksu, Paris’te Mireille Mathieu’nun aranjörüyle birlikte olduğumu söylemiş ablama. ‘Dünyada öldürülecek iki tane insan varsa ve bana öldür içeri girmeyeceksin deseler, öldürmek isteyeceğim iki kişiden biri sen olursun’ dedim Sezen’e. Karşılık vermedi, ağzını büzüp ağlayarak çıktı odadan.”
         
BÜYÜKLÜĞÜNÜ KABUL EDİYORUM                   

Geçtiğimiz gün Sema Eren, Yüksel Şengül ve Bircan Usallı Silan’ın sunduğu “Aramızda Kalmasın” programına konuk olan Zerin Özer, konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.          
                       
“Bana deseler ki ‘Türkiye’de en beğendiğin sanatçı kim?’ Sezen Aksu derim. ‘Sesini dinlerken en çok hislendiğin kim?’ Sezen Aksu. ‘En saygı duyduğun kim?’ Yine Sezen Aksu” diyen Özer, kitabında anlattığı olayın basitleştirildiğini öne sürdü: “Şu anda onu deşifre etmek istemiyorum. Çünkü çok basitleşmiş buluyorum. Benim yaşadığım ve onun bana yaşattıklarını kitabımda yazdım. İsteyenler okuyabilir.”          

Olayı yeniden gündeme getirmek istemediğini söyleyen Özer, “O zaman ben çok küçüktüm, çok şeyden habersizdim. Belki de çok iyi niyetliydim, hayatı tanımıyordum. Ama bu ona şahsi olarak kırgın olmamın haricinde, onun büyüklüğünü kabul etmemek gibi bir şeyi gerektirmez” diyerek konuyu kapattı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!