Sezen anılarını anlattı arada da konser verdi

Güncelleme Tarihi:

Sezen anılarını anlattı arada da konser verdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2004 01:56

Sezen Aksu, yoğun istek üzerine Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda önceki akşam bir konser daha verdi. Her konserinde farklı isimleri fasıl heyetine katan Aksu’nun o geceki sürprizi ise Ciguli ve Göksel oldu.

Pırıltılı kostümüyle sahneye çıkan Aksu, en çok tartıştığı ve sevdiği arkadaşının Müjde Ar olduğunu dile getirirken, onun Amerika’da yaşayan teyzesi Ahsen ile ilgili bir anısını da anlattı. Ünlü sanatçı, ‘Ahsen, Aysel’in kardeşi. Ahsen’in kızı Amerika’dan bir mektup yazarak annesinin babasını boğarak öldürdüğünü söyledi. Biz de apar topar Amerika’ya gittik. Meğer böyle bir olay yokmuş. Adam eceliyle ölmüş. Ahsen kardeşiyle yani Aysel’le aynı yatakta yattı. Gecenin bir yanısı Ahsen, Aysel’i uyandırıp, ‘Aysel ben seni çok seviyorum ama seni boğmak istiyorum’ demiş. Aysel ise tüm çılgınlığını unutarak, ‘Tamam abla sonra yaparsın bunu’ diyerek yataktan kaçmış. Biz Türkiye’ye döndüğümüzde Aysel kanatsız bir melek. Bir hafta öyle dolaştı. Biz de anı çok yazsam üşeniyorum, anlatsam konser devam etmez’ dedi.

Konseri izleyenler arasında Pınar Altuğ’un askerden dönen eski eşi Umut Elçioğlu ile yakın arkadaşı İzzet Antebi de vardı.

Erdal Acar’ın eşi Emel Yıldırım konseri tek başına izledi. Arkadaşlarıyla geldiği Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda Emel Yıldırım’ı bakımsız saçları, makyajsız yüzüyle tanımak zordu.

Ortaç’tan seksi klip

Serdar Ortaç son çıkardığı albümü Çakra’daki ‘Canıma Minnet’ adlı şarkısına Bodrum Fuga Tatil Köyü’nde klip çekti. Belçika’dan gelen 19 yaşındaki Gabriella ile kamera karşısına geçen Ortaç, havuzda, jakuzide ve plajda çekilen klibinin yaza damgasını vuracağını belirtti.

Gül Dürüst yeğenini evlendirdi

Geçtiğimiz gece Moda DenizKulübü’nde yapılan törende Murat Güney, Melek Yavaş’la evlendi. Tören’in en şık kadınları arasında Elif Germiyanlıgil ile Şirin Yalçın göze çarpıyordu. Elif ile Şirin’in annesi Gül Dürüst’ün kız kardeşi Gülden Güney’in oğlu Murat ile İsmet-Fatoş Yavaş çiftinin kızı Melek bin kişilik tören sonrası balayı için Maldivlere uçtular.

Son trend Arkeoloji Müzesi

Özcan Deniz yeni albümü ‘Ses ve Ayrılık’ı Arkeoleji Müzesi’nde verdiği konserle tanıttı. 21 Haziran’da müzik marketlerde yerini alacak olan albümde dokuz yeni şarkı var. Müzik direktörlüğünü Nezih Ünen’in yaptığı albümde Nazan Öncel’in ‘Canım’ ve ‘Tomurcuk’ adlı iki şarkısı yer alıyor. Özcan Deniz, bir gece önce yayın hayatına yeni başlayan Hello dergisininin de tanıtımının yapıldığı Arkeoloji Müzesi’ndeki davetle ilgili olarak, ‘Burası beni çok etkileyen bir mekan. Konser aslında Aya İrini’de olacaktı ama içeride ses açma problemimiz var, çünkü tarihi mekan. Burası dış mekan olduğu için ses açmakta biraz daha özgürüz. Yine de istediğimiz volümü veremedik’ dedi.

Deniz’e iki bestesini veren Nazan Öncel, ‘Özcan çok başarılı bir çocuk. Son yıllardaki başarı grafiği yükseldi. Yolu açık olsun. Bir kaç ay oldu çalışmaya başlayalı ve çok keyifli çalıştık. Arabesk çok güzel bir şey, ben arabeski çok severim. Özcan’la şarkılara birkaç versiyon yaptık. Anadolu ezgilerimiz modern altyapıda harmanlandı. Özcan’ın şarkılarının yüreğe değen şarkılar olduğunu gördüm’ dedi.

Deniz’in albüm tanıtımına, anneannesi Fadile Aksoy, annesi Kadriye Deniz, teyzeleri Aysel ve Medine Aksoy da katıldı.


Sevgiliyle hem iş hem tatil

Bodrum Gümbet’teki tatil köyü Fuga’yı 4 yıllığına devralıp işleten Volkan Büyükhanlı, sevgilisi Berrak Tüzünataç’la hem işlerinin başında hem de tatilde. Büyükhanlı’ya arkadaşları ailenin küçük oğlu olduğu için ‘Küçükhanlı’ diye takılırken ağabeyi Hakan’ı Büyükhanlı diye çağırıyorlar.

Sultanların sultanı Derya

İbrahim Tatlıses, sahibi olduğu Tatlıses Radyo’nun 10. yılını önceki gece Park Orman’da düzenlenen bir davetle kutladı. Gecede sahneye çıkan Sefarad grubu, ‘Mavi Mavi’ adlı türküyü söyleyince İbo da sahneye çıkarak şarkıya eşlik etti. Tatlıses Radyo’nun 10. kuruluş gecesine, Petek Dinçöz, Nuri Sesigüzel, Osman Yağmurdereli, Umut Akyürek, Burcu Güven, Gökhan Özen, Güler, Didem Taslan, Pınar Tezcan ve Nejdet Ulucan gibi ünlü simalar katıldı. Tatlıses, geceye oğlu İdo ile katılırken, aynı renkte ayakkabı ve pantolon giymeleri dikkat çekti. Tatlıses, ilerleyen saatlerde, Tatlıses radyo çalışanları ile birlikte sahneye çıkarak 10. yıl pastasını kesti. Tatlıses pastayı keserken, ‘Tatlıses radyonun birinci yıl dönümünü kutlarken, yanımda Derya Hanım vardı. Şu anda yanımda kimse yok. Derya Tuna, benim oğlumun anası, benim de sultanımdır. Derya Hanım sultanların sultanıdır. Bu sözleri kim nasıl anlıyorsa öyle anlasın’ diyerek dargın olduğu Asena’ya mesaj gönderdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!