Annesi vefat eden Sezen Aksu uyuyamıyor!

Güncelleme Tarihi:

Annesi vefat eden Sezen Aksu uyuyamıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 21:42

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de yaşayan ve yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybeden annesinin yasını tutan Sezen Aksu’dan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Annesinin ölümünün ardından ağır bir travma yaşayan Sezen Aksu’yu yalnız bırakmayan Emel Müftüoğlu, Elifnağme programı için verdiği özel röportajda Sezen Aksu’nun günlerdir travma halinde olduğunu belirtti. İşte detaylar…

Sezen Aksu Travma Yaşıyor!

Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden ünlü sanatçı Sezen Aksu’yu bir an olsun yalnız bırakmayan Emel Müftüoğlu, Elifnağme programına verdiği özel röportajda Sezen Aksu’nun günlerdir travma yaşadığını belirterek; “sürekli yanındayız ama asla uyutamıyoruz” dedi.

Vefattan bu yana Hiç Uyumuyor!

Ünlü sanatçı Emel Müftüoğlu verdiği röportajda, Sezen Aksu’nun annesini kaybettikten sonra ağır bir travma yaşadığını belirterek sözlerine devam etti.

Müftüoğlu; “Her şeyin karşısında dik durmaya çalışıyor. Bir öğretmen çocuğu olarak bizi yanında tutmaya çalışıyor. Sonuçta her ölüm zamansızdır. Anne bambaşka bir şeydir. Bir travma yaşadı belli etmiyor ama yalnız kaldığında çok üzülüyor. Yalnız bırakmamaya çalışıyorum. Vefattan bu yana hiç uyumuyor.” dedi.

Haberin Devamı

Tüm yaşadıklarına rağmen Aksu’nun güçlü kalmaya çalıştığını belirten Müftüoğlu, “Sezen Aksu basında yer alan haberlerdeki gibi cenazeye katılamayanlar için her hangi bir şey söylemez. Bunları konuşmaz. Ayrıca gelmeyenler de sürekli aradılar. Ancak cenaze evinde sırf fotoğraf çektirmek için gelenleri hatta şarkısını dinletmek için konuşanları gördüm.” şeklinde açıklama yaptı.

BAKMADAN GEÇME!