Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2008 00:00

Dört farklı tema

Colin’s koleksiyonunda stil, şiddetli tropikal bir fırtına, egzotizm ve eğlence öne çıkıyor. Markanın "kendi tarzını yarat" mesajı, küresel ısınma, çevre kirliliği ve doğadaki olumsuz değişimlere dikkat çekiyor. Royalty Youth, Luxotica, Jet Set ve Magical Madness adı verilen dört farklı temadan oluşan ilkbahar yaz koleksiyonlarıyla farklı tarzlar için seçenekler sunuluyor. Aykırı, inatçı ve doğallığı sevenlere hitap eden ürünler 50’li yıllardan 80’lere uzanan lüks jean modasının öncülüğünü yapıyor.

Her tasarımın bir hikayesi var

Yüzüncü yaşını kutlayan Converse, bu yıla özel olarak "Converse 1HUND(RED) Artists" projesi kapsamında 100 ayrı kişiye tasarlattığı RED koleksiyonu Türkiye’de de satışa sundu. Ürünlerin tasarımcıları arasında; reklamcı Gary Koepke, moda tasarımcısı Dr. Romanelli, skate-board şampiyonu Harley Carrera, şarkı sözü yazarı Jeremyville ve sanatçı Lisa Dejohn gibi isimler de yer alıyor. Bütün modeller arkasında belirgin özellik taşıyan hikayeler barındırıyor.

Her modele özel aksesuvar

Sunset Swimwear, 2008 yaz sezonu koleksiyonu piyasaya çıkardı. Sunset Swimwear’ın mayo, bikini, mayokini, pareo ve plaj giysileri modellerinden oluşan koleksiyonundaki modeller özel aksesuarlarla kullanılıyor. 2008 Sunset Swimwear koleksiyonuna www.sunset.tc web adresinden ulaşabilirsiniz.

Saçınızı içten güçlendiriyor

Boya, röfle gibi kimyasal işlem gören yıpranmış saçlar, BC Bonacure Ekspres Bakım sayesinde eski canlılığına kavuşuyor. Doğal yapısı bozulan saçlar hızlı bir şekilde güçleniyor ve yeniden eski sağlıklı yapısını kazanıyor. Ürün içerdiği aminoasit ve curatec proteinleriyle saçı içten yeniden güçlendirerek hızlı bir bakım sağlıyor. Pratik tek kullanımlık paketiyle uygulama kolaylığı yaratan acil kurtarma şampuanıyla yıkanmış saçta kullanılıyor. Havlu ile nemi alınmış saça masaj yapılarak uygulandıktan sonra 30 saniye bekletilip durulanıyor.

Tropikal meyve çağrışımı

Tita’nın yeni koleksiyonunda yeşil ve beyaz öne çıkarken, bu renklere siyah, mavi, kırmızı ve sarı renkleri farklı tonlarıyla eşlik ediyor. Rengarenk desenler, saten ve ipek gibi parlak dokulu kumaşlar, baskılı tişörtler ve örmelerin birlikte kullanıldığı koleksiyon, sportif dokunuşlarla özel bir yaz kreasyonu yaratıyor. Tropikal meyveleri çağrıştıran renk ve desenler göz alıcı. Koleksiyonda ayrıca, satenden örme kumaşına, uzunundan kısasına pek çok elbise seçeneği var.

Seyahat çantanızda bulunsun

3M tarafından geliştirilip satışa sunulan Nexcare jel yara bandı daha önceden oluşmuş ayak burkulmalarının üzerinde baskı oluşmasını önleyerek acıyı azaltıyor. Su geçirmez yapısı sayesinde yapıştığı bölgeden duş sırasında da çıkmayan jel yedi güne kadar rahatlıkla kullanılabiliyor. Hipoallerjik özelliği ile en hassas cilt tipleri için bile uygun. Özel yapışkanı ve oval yapısı sayesinde su toplayan bölgeyi tamamen kapatarak toz ve bakteri girişini engelliyor. Ayrıca jel yapısı sayesinde sürtünme ve baskı oluşan bölgelerde koruma etkisi yaparak su toplamasını ve nasır oluşumunu önlüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!