Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2007 00:00

Yaz aylarında İngiliz usulü serinlik

Luella Bartley, her sezon Londra sokaklarından ilham alan farklı stiliyle karşımıza çıkıyor. Tasarım yaparken kafasında, giyim kuşam konusunda kural tanımayan, asi ruhlu İngiliz kızları oluyor. Belki de bu yüzden motosiklet montlarını, balon eteklerle en iyi o bütünleştiriyor. Koleksiyonlarında, gece gündüz giyebileceğinizi savunduğu çizgili sweatshirtlerden de asla vazgeçmiyor. Bartley’nin tekne gezintileri, rock’n’roll dünyası ve okul günlerinden ilham aldığı ilkbahar-yaz koleksiyonuna V2K mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Çantanızda hissetmeyeceksiniz

Beta Ayakkabı’nın ürettiği altı farklı dış renge, dört farklı taban rengine sahip Pogo’lar kendi modanızı yaratma imkanı sunuyor. Evde, sokakta ve seyahatlerde giyilebilecek ürünler, değişik renklerde aksesuvarları sayesinde yenilenebiliyor. Anti-bakteriyel ve anatomik yapısıyla ayak sağlığını koruyor. Üretiminde "eva kauçuk" kullanılan Pogo’lar çantanızda ağırlıkta yapmıyor. Sadece 120 gram.

Güneşin etkilerini en aza indirin

Estee Lauder Re-Nutriv Sun Recovery Serum, hasar gören cildin kendisini onarmasına yardımcı olurken güneşe maruz kalmanın ciltte yarattığı etkileri de en aza indiriyor. Yaşlanmaya yol açan hasarların birikmesini engelliyor. Cildinizin direncini arttırırken güneş lekelerinin ve güneşe bağlı yaşlanmanın oluşumunu da engelliyor. Genç görünmenizi sağlıyor. Ürün serinletici etkisiyle cildinizi yatıştırmaya da yardımcı oluyor.

Cildinizdeki fazla yağ ve sivilcelerden kurtulun

The Body Shop, yağlı ciltler için geliştirdiği çay ağacı yağı serisini yeni ürünlerle genişletti. Ürünler ciltteki fazla yağı alarak, sivilcelerin azalmasına yardımcı oluyor. Seri çay ağacı yağının iyileştirici etkisiyle cildin sağlıkla ışıldamasını ve rahatlamasını sağlıyor. Yenilenen seride sivilce giderici gece losyonu, matlaştırıcı nemlendirme jeli, leke stiği, el temizleme sabunu ve jeli var.

Saçlarınıza kaybettiği nemi verin

Bitkisel içerikli Naturvital saç maskesi, saçın zamanla kaybettiği nemi kazanmasına yardımcı olurken parlamasına ve canlanmasına da katkıda bulunuyor. Kimyasal işlemler, güneş ve denizden olumsuz yönde etkilenen saçı onarıyor. Ardıç bitkisinin ekstresi saç köklerinin güçlenmesine yardımcı olan proteinleri ve temel yağları içeriyor. Buğday tohumu yağı, saç tellerini nemlendirmeyi ve onarmayı sağlıyor. Provitamin B5 ise saça nem, yumuşaklık ve güç kazandırıyor.

Büyük bedenlere üç farklı koleksiyon

Büyük beden kadınlara hitap eden Evans, 2007 yaz koleksiyonunda plaj kıyafetlerinden şık gece elbiselerine kadar çeşitli alternatifler sunuyor. Siyah veya beyaz fon üzerine parlak pembe ve neon tonların yoğun olarak kullanıldığı Beach Rave koleksiyonunda, yaz sezonunun en canlı renkleriyle hareketli bir görünüm yaratılıyor. Baskılı ve çizgili mayolarla bunlara uygun ince askılı tunikler, kobalt mavisi pamuklu şortlar, baskılı şallar ve plaj çantaları koleksiyonun en gözde parçalarından. Modern Tribes koleksiyonunda sıcak yaz günlerine ve şehir yaşamına uygun özgün tasarımlar ön plana çıkıyor. 70s Paradise koleksiyonu hem gündüz hem de gece kullanılabilen kıyafetlerden oluşuyor.

Belirgin kirpikler

Max Factor’ün yeni Masterpiece Waterproof maskarası, suya dayanıklı formülüyle deniz, kum ve güneş gibi yazın karşılaştığınız zorlu durumlarda yardımcınız oluyor. "İFX" fırçasıyla, gözlerin iç ve dış köşelerindeki en ince ve kısa kirpiklere kadar ayırıp kökten uca tek tek boyayarak belirginleştiriyor. Aynı zamanda topaklaşma, dağılma, bulaşma gibi problemleri de ortadan kaldırıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!