Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2007 00:00

Sivrisineklerden artık korkmayın

Yaz aylarının korkulu rüyası olan sineklerden korunmak artık elinizde. BugsLock bileklikler doğal içerikleriyle sinekleri kovuyor. Bileşenindeki aromalar sayesinde açık havada bile etkili koruma sağlıyor. Ürünleri kumsalda, piknikte, yaylada, yürüyüşte kısacası aklınıza gelen her yerde kullanabilirsiniz. Sarı, mavi ve pembe renkleri var. Bugslock’lar estore’da satılıyor.

Sağlıklı ve sportif

Scooter’ın koleksiyonunda yer alan spor ayakkabılar, sandaletler ve parmak arası terlikleri özellikle spor kıyafetlerinizle kullanabilirsiniz. Modellerin beyaz, kırmızı, turuncu ve yeşil gibi pek çok renk alternatifi var. Yumuşak ve nefes alan sandaletler bel ağrısını da önlemeye yardımcı oluyor.

Gün boyu yetecek nem

FlorMar el ve vücut losyonu cildinizin yazın sıcaklarında kurumasını önlüyor. Nemi gerekli olduğu miktarda veriyor. Özel formülü sayesinde teninizin içinde bulunan doğal nemlendirici maddelerin depolanmasını sağlıyor. Gün boyu sürekli kullanım gerektirmeden nem ihtiyacınızı karşılıyor.

Hissedilmeyen çamaşırlar

Serfino, koleksiyonunda gün boyu rahatlığı ön planda tutuyor. İç çamaşırlarda tasarım kadar sağlığa da önem veriyor. Yumuşak dokulu ürünler vücutta hissedilmiyor. Kadınlar için üretilen dikişsiz çamaşırlar terleme sonucu oluşabilecek, bakterilere karşı koruma özelliği sağlıyor. 50 yıkamaya kadar da bu özelliğini koruyor.

Keten ve kotonlar yaz için ideal

D’S Damat’ta her sezon sadece bir kez yapılan yüzde 30 sezon indirimi başladı. İlkbahar-yaz koleksiyonunda uzun süre ütüsü bozulmayan ve her vücut şekline göre farklı kesimlerden oluşan çok geniş bir takım elbise grubu var. Çeşitli kravat desenleri, keten ve koton kumaşlardan hazırlanan takımlar da görülmeye değer. Yüzde 100 koton ve keten kumaşların kullanıldığı gömlekler de yaz günleri için ideal.

Canlı renkler artık indirimli

United Colors of Benetton, Sisley ve 012’nin yaz koleksiyonu birbirinden canlı renkler ve çarpıcı modellerden oluşuyor. Sezonun gözdeleri etek, elbise, pantolon ve aksesuvarları şimdi yüzde 50 indirimle alabilirsiniz.

Fonksiyonel ve şık modeller

Casio, Marine Gear koleksiyonuna iki yeni model daha eklendi. Ürünler fonksiyonellik ve şıklıklarıyla göze çarpıyor. Modellerden siyah iç kadran ve turuncu çizgilere sahip olanı Amerikan sörfçülerinin yaşam tarzını yansıtıyor. Çelik kordonu aşınmaya ve toza karşı koruma sağlıyor. Diğer model de kadranında siyah ve maviyi bütünleştiriyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!