Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2013 00:00

Haberin Devamı

Kampta kolaylık sağlıyor

Lafuma, uzun süreli kamplarınız için çok yönlü, fermuarlı sırt çantaları ve çadırlar tasarladı. Nefes alabilen trekking ayakkabıları, vibram taban özelliği sayesinde kolay aşınmıyor. Ayrıca sivrisinek savar gömlekler ve pantolonlar sayesinde kamp ve seyahatlerde kolaylık sağlıyor. Lafuma şapka, gömlek, pantolon, sırt çantası ve ayakkabı fiyatları 50-325 TL arasında değişiyor. (www.adventurerepublic.com)

Sudan, kumdan etkilenmiyor

Kodak’ın küçük, taşıması kolay kamerası ZX1 HD, kar, kum, suya karşı dayanıklı. Hafızası 32 GB’a kadar yükseltilebiliyor. 10 saate kadar HD video kaydı yapıyor. 2X dijital zoom’a sahip. Mikrofonu, hoperloru var. Yeni Çarşım’da fiyatı 109 TL. Kargo bedava. (www.yenicarsim.com)

Cildinizi koruyun

Haberin Devamı

Ellaro’nun yeni serisi, güneşin zararlı etkilerine karşı cildinizi koruyor ve yeniden yapılandırıyor. Serideki SPF 50+ tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun. Cildinizi korurken kırışıklıkları azaltıyor. SPF 50+ Oil Free ise yağlı ve hassas ciltlerin kullanımına uygun. Akne oluşumunu önlüyor ve cildi matlaştırıyor Ellaro’nun güneşten koruyucu ürünleri eczanelerde. (www.ellaro.com.tr)

Anneler için zarif çantalar

Mudo’nun 2013 Accessories koleksiyonunda Anneler Günü’ne özel tasarlanmış çantalar var. 1950’leri yansıtan çanta modellerinde pastel renkler ön plana çıkıyor. Annenize uygun yeni sezon ayakkabılara, mini saplı tote çantalara ve iş çantalarına firmanın web sayfasından ulaşabilirsiniz. (www.mudo.com.tr)

Mayo izine son

Mayo ve bikini markası Bonesta Beachwear, boyunda oluşan bikini izinden kurtulmanız için straplez bikiniler tasarladı. Bonesto bikini ve mayolar, bağcıklarının çıkarılabilme özelliği sayesinde rahat güneşlenmenizi sağlıyor. Vizon, beyaz, mavi, turuncu ve kırmızı renklerinin ön planda olduğu mayolar tüm Boyner, YKM, Huzur, Ender mağazalarında. (www.bonestamayo.com)

Farklı koleksiyonlar farklı modeller

Online satış mağazası Bonprix’de yeni sezon için spor bluzlar, tunikler ve elbiseler var. Rengârenk modellerin yer aldığı Colour Fashion koleksiyonu ve geometrik desenlerden oluşan Fashion Deluxe koleksiyonlarından alacağınız ürünlerde 15 Mayıs’a kadar kargo bedava (www.bonprix.com).

Haberin Devamı

Rengârenk ve büyük gözlükler

Victoria’s Secret’ın 2013 aksesuar koleksiyonunda canlı renklere sahip büyük güneş gözlükleri öne çıkıyor. UV ışınlarına karşı yüzde 100 koruma sağlayan güneş gözlükleri tüm Victoria’s Secret mağazalarında.

Tayt ve şortla rahatlayın

LYCRA ve PUMA bir araya gelerek PUMA ACTV ve PUMA RCVR serilerini oluşturdu. Geliştirdikleri yeni serilerde kaslara masaj yapan antrenman taytları ve şortları var. Sporcunun kas hareketlerini taklit ederek kaslar üzerinde masaj sağlayan giysiler stresi azaltılırken spor yapmayı da kolaylaştırıyor. (www.puma.com)

Erkekler için renkli tişörtler

Erkek giyim markası Pierre Cardin, yeni sezonun canlı renklerini bahar koleksiyonuna taşıdı. Pamuklu kumaştan üretilen ve kullanım kolaylığı sağlayan tişörtler fuşya, pembe, yeşil, mavi, kırmızı ve krem renklerinden oluşuyor. (www.pierrecardin.com.tr)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!