Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2013 00:00

Haberin Devamı

Hem rahat hem sağlıklı

Birkenstock, yaza özgü modelleri ve naturel kahverengiyi öne çıkartan koleksiyonuyla bu yaz da rahatına düşkün olanlara hitap ediyor. Özel iç tabanlığı sayesinde basınç noktalarını eşit olarak tüm tabana yayan ve ayağın biyomekanik hareketlerini destekleyen sandaletler rahat etmenizi sağlıyor. Birkenstock’un 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonunu, Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki mağazalarında bulabilirsiniz.

Sivilcelere son

Neutrogena, sivilce ve siyah noktaları azaltan yeni serisi ‘Neutrogena Visibly Clear Serisi’ni üretti. Seri, tonik, temizleme jeli, sivilce jeli, peeling jel, 2’si 1 arada maskeden oluşuyor. Sivilce ve siyah noktaları ilk günden itibaren gözle görülebilir şekilde azaltıyor. Eczane, parfümeri ve zincir marketlerde satılıyor. Deneme fiyatları 9.90 TL.

Haberin Devamı

Fotoğraf makinesi ve tablet bir arada

Samsung Electronics’in smart fotoğraf makineleri ailesinin yeni üyesi WB250F çıktı. 12 Nisan’da başlayan kampanya kapsamında, wi-fi bağlantı desteği sunan ve tek tuş konsepti ile çekilen fotoğrafların anında internette paylaşılmasını sağlayan, yüksek zumlu WB250F; Galaxy Tab 2 7.0 16GB 3G tablet modeliyle birlikte 1399 TL.

Plaj şıklığı

Argento Beachwear 2013 koleksiyonu için tasarladığı mayolarda etnik desenler, canlı renkler ve vahşi doğa desenleri kullandı. Beyaz rengin ön plana çıktığı bikinilerin üst kısımlarında aksesuarlar ve dantel ayrıntıları yer alıyor. Ayrıca leopar, yılan ve fotografik desenlerin de bulunduğu koleksiyonda plaj elbiseleri, bandanalar ve etekler bu yaz plajlara şıklık getirecek. (www.argento.com.tr)

Paslanmaz çelik kasa

i-watch’un yeni sezon koleksiyonunda lacivert rengi dikkat çekiyor. Kayışları süet derilerden oluşuyor. Rose gold ve mavi renkli kasa seçenekleri bulunan koleksiyonda tüm modeller paslanmaz çelik kasa. Fiyatları 248–278 TL arasında değişiyor. (www.iwatch.com.tr)

Ayaklarınızı yaza hazırlayın

Sally Hansen’ın ayak bakımı için iki yeni ürünü var. Pumice Foot Polish, içeriğindeki lavanta ve tea tree yağı ile ayaklarınızdaki sertleşmiş ve nasırlaşmış deriyi yumuşatır. Moisturizing Foot Creme vitamin ve lavanta içeriğiyle ayaklarınızı yeniden yapılandırmaya ve yumuşaklığını korumaya yardımcı olur. Fiyatları 39,50 TL.

Haberin Devamı

Cilt rengine göre epilasyon

Rowenta’nın yeni ürünü Rowenta Derma Perfect, kolay ve güvenli epilasyonu mümkün kılarken tüylerde 3 ayda yüzde 83’e varan azalma sağlıyor. Yoğunlaştırılmış ışık teknolojisi uzmanları tarafından geliştirilen akıllı cilt rengi sensoru sayesinde her kullanımda cilt renginizi analiz ediyor. Cilt renginizin ürün kullanıma uygun olmaması durumunda atış yapmıyor. Fiyatı 1099 TL.

Size uygun deseni seçin

Çorap ve iç giyim markası Katia, 2013 yaz modası için birbirinden farklı çorap ve taytlar tasarladı. Dantelli ve dövme görünümlü çoraplar, çiçek desenli taytlar ön plana çıkıyor. Fiyatı 5.90–9.90 TL arasında değişiyor. (shop.katia.com.tr)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!