Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2012 00:00

Haberin Devamı

Buruşuk ve yırtılmaz haritalar

Bilstore Mağazaları’nda satışa sunulan, özgün grafiği, orijinal kırışık yapısı, yırtılmaz geri dönüşümlü tyvek malzemesi ile üretilmiş yok edilemez haritalar sayesinde ziyaret ettiğiniz şehirde yolunuzu bulmakta zorlanmayacaksınız. Haritalar Amsterdam, Barcelona, Berlin, Hong Kong, Londra, Milano, Madrid, NewYork, Paris, Roma, Stockholm, Tokyo ve Toronto için hazırlanmış.

Bu sene şortlar ve bikiniler takım

Kyo My Friend, bu yaz birçok farklı çeşit desen ve modelden oluşan mayo ve bikinilerini şort mayolar ile tamamlıyor. Zebra, kiraz, dondurma, ananas gibi birçok farklı desene sahip olan şort mayoları farklı renk ve beden alternatifleriyle bilabilirsiniz. (www.kyomyfriend.com.tr)

Çevre dostu jean’ler

Jack&Jones’un yeni koleksiyonunda, üretiminde daha az su ve daha az enerji kullanılmış çevreye dostu jean’ler bulabilirsiniz. Jean’lerin temizliği için, soğuk suyla yıkanması ve kurumaları için havalandırılması yeterli oluyor. Organik pamuk kullanılarak hazırlanmış jean’lerin 9 farklı çeşidi bulunuyor. (www.jackjones.com)

Haberin Devamı

Yüzde 50’ye varan indirim

Sarar’ın ilkbahar-yaz koleksiyonunda canlı renkler, rahat seçenekler öne çıkıyor. Kadın ve erkekler için şık, spor kıyafet seçenekleri bulabileceğiniz Sarar mağazalarında şimdi yüzde 50’ye varan indirim var. (www.sarar.com.tr)

Derin sulara dalma zamanı

Decathlon mağazaları paletten tüpe dalış için gereken tüm ürünleri raflarında bulunduruyor. Özel dalış bilgisayarları, ısı yalıtımlı, kolların kolay hareket etmesini sağlayan özel dikişsiz modelli dalış elbiseleri, profesyonel dalış maskeleri, su girmesini önleyen özel deflektörlü, kolay nefes almanızı sağlayan özel subaplı şnorkeller seçenekleri arasında. (www.decathlon.com.tr)

Tüy gibi hafif

Hush Puppies’in terlik ve ayakkabıları yaz sıcaklarında ayaklarınızı rahat ettiriyor. Kırmızı, sarı ve beyaz renk seçenekleri dikkat çekiyor. Ürünlerde birinci sınıf deri kullanılıyor. Hush Puppies ayakkabılarını İstanbul’da Yaka ve Cevahir AVM’deki King Paolo ile ortak konsept mağazalarından temin edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Gülümseten diş macunu

Yeni Signal Expert Protection diş macunu, sağlıklı ve güzel bir gülüş isteyenlere hitap ediyor. Ağız bakım suyu ve diş ipinden esinlenilerek hazırlanan, tam koruma ve bakım sağlayan diş macunu, düzenli kullanıldığında dişlerin beyaz görünümüne kavuşmasını sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!