Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2011 00:00

Haberin Devamı

Rüzgar geçirmeyen yelek

Kanyon Ltd.’de outdoor sporlarında kullanılmak üzere, performans artırıcı, hafif, sağlam, polar ürünler bulabilirsiniz.
Bu özel imalat yeleğin ön ve arkası komple rüzgar geçirmiyor. Yanda iki adet su geçirmez fermuarlı cebi bulunuyor. Göğsünde cüzdan cebi, ensede ve belde sıkıştırma lastikleri var. İndirimli fiyatı 60 TL. (www.kanyonltd.com)

Kamp malzemeleriniz hazır mı

Özellikle dağa çıkan, kayak yapan ve trekking yapmak isteyen macera tutkunlarına hitap eden Atlas Outdoor’da 12 milimetre kalınlığındaki askeri mat yüzde 23 indirimle 20 TL’ye satılıyor. Kamp yapmak için malzemeleriniz hazır değilse indirimi kaçırmayın. (www.atlaskamp.com)

Dört etkili güneş kremi

Annagaspi dört etkili güneş kremi, cildi yenilemesinin yanı sıra besliyor ve koruyor. Lekelerinden kurtarıyor, yeni lekeler oluşmasını engelliyor. Ayrıca anti-aging etkisi ile kırışıklıkları onarıyor. İçeriğindeki aleo vera ve yeşil yapraklı bitkisel maddeler ile ise toksik maddeleri dağıtıyor. (www.annagaspiturkiye.com)

Haberin Devamı

Bisikletimi nereye koyacağım derdine son

Hoptown 5 Katlanan Bisiklet, şehir içinde kısa mesafelerde kullanmak için ideal. Çok az yer kapıyor. Shimano 7 vitese sahip olan bisiklerin ağırlığı 12.7 kg. Capuccino ve mor renkleri bulunuyor. Katlı şekilde arabada, evde, ofiste kolayca saklanabiliyor, rahatça taşınabiliyor. (www.decathlon.com.tr)

Tarz sahibi erkekler için

Dockers’ın yeni koleksiyonunda pantolon, tişört, kapüşonlu sweatshirt, ekose desenli gömlekler, ince hırkalar
dikkat çekiyor. Beyaz, bej, gri, mavi renkler öne çıkıyor. Yüzde yüz pamuklu kumaşlar rahatlık sağlıyor. Tarz sahibi erkeklere hitap ediyor. (www.dockersturkey.com)

Çantınız hazır mı

Derimod koleksiyonunda özel tasarımlı ve renkli çantalar bulabilirsiniz. Rahatına düşkün olan ve şıklığından ödün vermek istemeyen kadınlara hitap ediyor. (www.derimod.com.tr)

Ayaklarınız rahat etsin

Twigy’de her yaş grubuna hitap eden terliğin yanı sıra ayakkabı da bulabilirsiniz. Erkek çocuklar için Bakugan, kızlar için Hello Kitty koleksiyonu dikkat çekiyor. Kadınlar için çicek süslemeli, leopar iç yüzeyli, deri, rugan ve süet görünümlü babetler dikkat çekiyor. Tüm ürünler Twigy mağazaları, Boyner, Ayakkabı Dünyası ve www.zizigo.com’dan alınabilir.

500 metreye kadar su geçirmez

Haberin Devamı

Edox saatin Class 1 modeli, gün ve tarih göstergesinin yanı sıra kronograf özellikli. Ayrıca suyun altında da rahatlıkla kullanılabiliyor. 500 metre’ye kadar su geçirmiyor. (www.meysaat.com)

Ter kokusundan korunun

Fa, “maximum protect” ve “natural fresh” olmak üzere iki yeni çeşidi bulunan NutriSkin Deosprey’i ile ter kokusuna karşı önlem almanızı sağlıyor. Kuruluğun yanı sıra yumuşaklık sağlıyor, etkisi 48 saat sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!