Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2011 00:00

Haberin Devamı

Ter kokusuna son

Right Guard, deosprey, roll-on ve stick formatında satılıyor. Ter kokusunu önlemek isteyen erkeklere hitap ediyor.
Sıcak yaz günlerinde bile ter kokusuna karşı 48 saat koruyor.

Havuz ve deniz saçınızı yıpratmasın

Elidor Onarıcı ve Yapılandırıcı 7/24 Şekillendirici Bakım Kremi, yazın artan UV ışınlarının, havuz ve denizin saçları yıpratmasını önlüyor. Saçları onarırken, saçı ağırlaştırmayan özel formülü sayesinde, elektriklenmeyi önlüyor. Saçın doğal bir hareketlilik kazanmasını sağlıyor.

Sağlıklı bronzlaşın

Blossom Village güneş serisi, özel formülü sayesinde UVA ve UVB ışınlarına karşı hücre DNA’sının hasar görmesini engelliyor. A ve E vitamini bakımından zengin formülü, cildi derinlemesine besleyerek hücre direncinin artmasına yardımcı oluyor. Cildiniz jojoba yağı sayesinde yumuşak bir dokuya kavuşuyor, havuç ve ceviz yağlarıyla bronzlaşıyor. (www.theblossomvillage.com)

Haberin Devamı

Size uygun olanı seçin

FLO’da, kadın, erkek, çocuklar için ayakkabı, sandalet gibi seçeneklerin yanı sıra, tekstil ve aksesuvar ürünleri bulunuyor.
Turuncu etiketli ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimler yapılıyor. Farklı renk ve modeller arasından seçim yapabilirsiniz.
(www.flo.com.tr)

Yazın rahat giyinin

Fabrika’nın ilkbahar-yaz ürünleri arasında canlı tonlarda elbiseler, yazın rahatça giyilebilecek kısa tulumlar, sezonun trend parçalarından olan uzun elbiseler, erkekler için polo yaka tişörtler, gömlekler ve daha pek çok seçenek var. Yüzde 70’e varan indirim kampanyası başladı. (www.fabrika-tr.com)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!