Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2010 00:00

Bu makineler çantadan çıkmıyor

Yeni Sony NEX-5 ve NEX-3 dijital fotoğraf makineleri, değiştirilebilir lensleri ile hızlı çekim kalitesini seyahatlerde de yanınızda taşımanız için kompakt boyutlarda tasarlandı. Hatta NEX-5 modeli dünyanın en küçük ve en hafif değiştirilebilir lensli dijital kamerası olarak tanıtıldı. Bu makinelerin en büyük sırlarında biri, hafif magnezyum gövdesi. Bu gövde, ürünü zarif hale getiriyor. İki makinenin de kalbinde yeni geliştirilen, 14.2 efektif megapikselli Exmor APS HD CMOS sensörü var. Bu sensör, geleneksel kompakt kameralardaki sensörlerden oldukça büyük olduğundan, görüntü parazitini önemli ölçüde azaltıyor. Hızlı hareketler yakalanabiliyor.

Dudaklarınızı koruyun

Blistex Fruit Smoothies, çilek ve orman meyveleri, kavun ve tropik tatlar gibi aromalarıyla meyvelerin hem kokusunu hem tadını bu yaz çantanıza taşıyor. Ürünlerin içeriğinde doğal meyve özleri, yoğun nemlendiriciler, A, B5 ve C vitaminleri var. Dudaklarınızı nemlendirmeye, pürüzsüzleştirmeye, rahatlatmaya ve korumaya yardımcı oluyor. SPF 15 özelliğiyle dudaklarınızı güneşin zararlı etkilerinden de koruyor. Üç ürünün aynı paketteki toplam fiyatı 11 TL.

Tatilde yaşlanmayın

Dermalogica’nın, kimyasal koruma bileşeni içermeyen “Gün Işığından Korunma” ürünleri, cilt durumlarına özgü çözümler sunuyor. Hassas ciltler için geliştirilmiş Ultra Sensitive Face Block SPF25, güneşin zararlı etkilerine karşı maksimum koruma sağlarken nem dengesini düzenliyor. Hafif renkli yapıya sahip ürün, aşırı hassas ciltler için tahriş etmeyen ve kimyasal madde içermeyen, doğal renklendirici içeriyor. Antioksidan vitaminler cildi zamansız yaşlanmaya karşı koruyor. Maksimum koruma için güneşe çıkmadan 30 dakika önce yüze uygulanmanız lazım.

Doğada en büyük yardımcınız

Outdoor sporlarına meraklıysanız, Casio PRG-500T, en büyük yardımcınız olmaya aday. Isı, rakım ve barometrik basınç ölçümünün yanı sıra pusula, kronometre, geri kronometre, alarm gibi fonksiyonlarla donatılmış. Güneş enerjisiyle çalışıyor. Dünya saati, tam otomatik takvim gibi zaman fonksiyonlarına ek olarak sessizlik, düşük derece dayanıklılığı ve pil seviyesi göstergeleriyle size pek çok kolaylık sunuyor. 100 Metre su geçirmezlik özelliği var.

Valiz alana plaj havlusu hediye

Eastpak’in bel ve boyun sağlığınızı göz önünde tutarak tasarladığı valiz koleksiyonu, seyahatlerinizi kolaylaştırıyor. Hafif olması sebebiyle kolay taşınabilme özelliğine sahipler. Renk ve model çeşitliliğiyle de alternatif sunuyorlar. Üstelik şimdi valiz alana plaj havlusu hediye ediliyor. Sportworks, SPX (Sporpoint), İstinye Boyner Mağazaları’nda havlu hediyeli ürünleri bulmak mümkün.

Erkeklere rahat gözlükler

Sarar Eyewear 2009 Sonbahar gözlük koleksiyonu, günlük hayatta rahatça kullanılabilecek modeller içeriyor. Kemik saplarla bütünleştirilmiş detaylarda metale ağırlık verilmiş. Alternatif renklerle gözlük tasarımlarına farklı bir hava katılmış. Yüzde 100 UV filtreli polarize camlar göz sağlığını koruyor.

Hem rahat hem de şık

Pediped’in yaza özel şık sandaletleri, çocuklarınızın tatilde rahat etmesine odaklanıyor. İki bantlı modeller tam kavrama sağlıyor. Ayakkabıların içindeki köpük yastıklar softest deriden üretiliyor. Tabanların tamamı el yapımı dikişlerden oluşuyor. Üç katlı bir sistemle yapılan tabanlar, yumuşak derisiyle maksimum konfor sağlıyor. Bantları sayesinde rahatça giyip çıkarılabiliyor.

Hakan Yıldırım imzalı mayolar

Modacı Hakan Yıldırım, bu sezon Kyo My Friend için özel bir koleksiyon hazırladı. Markanın tüm mağazalarında bulabilirsiniz. Kyo My Friend, mayonun yanı sıra iç çamaşırı, plaj giysileri, plaj aksesuvarları da satıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!