Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2009 12:00

Agent Provocateur markasının yeni parfümü Eau Emotionelle, oyuncu, kendinden emin, tahrikçi, etkileyici, alımlı ve seksi olarak tanımlanıyor. Parfüm narin ve seksi bir şişeye sahip.

Haberin Devamı

Seksi ve alımlı parfüm

Agent Provocateur markasının yeni parfümü Eau Emotionelle, oyuncu, kendinden emin, tahrikçi, etkileyici, alımlı ve seksi olarak tanımlanıyor. Parfüm narin ve seksi bir şişeye sahip. Kapağındaki tül bir sabahlığı andırıyor. Kokunun tepe notasında bergamut, kartopu çiçeği harmanı, pembe biber ve şarap tortusu var. Dip notalarında misk, pudra, amber, patçuli ve sandal ağacı mevcut. Kalp notasıysa Japon osmantus çiçeği, beyaz ay ve ylan ylang.

Eşyalar rahat yerleştiriliyor kolay taşınabiliyor

Kipling 2009-2010 Sonbahar- Kış koleksiyonunda fonksiyonel bavullar var. Üç ayrı boydaki tasarımlar, ister hafta sonu kaçamağı ister uzun iş seyahatleri için tercih edilebilir. Modellerde su geçirmez kumaş, dayanıklı fermuar sistemi ve canlı renkler göze çarpıyor. İnce detayların düşünüldüğü iç tasarımı sayesinde eşyalarınız kolayca yerleştirilebiliyor. Kabin boyları uçakta yanınızda taşınabiliyor. Büyük boy bavullarda yer alan ergonomik çekme sistemi yolculuklarınızı yorulmadan tamamlamanızı sağlıyor.

Haberin Devamı

Vitamin ve minerallerle gençleşme zamanı

OHT Peptide 3,  kırışıklıklardan kurtulmak ve genç kalmak isteyenlere hitap ediyor. Yeni ürünü OHT Cilt Destek Kapsülü, antioksidan-vitamin ve mineralleri tek bir takviye halinde sunuyor. Ürün yaşlılık savaşçıları olan, likopen, üzüm çekirdeği özü, çam kabuğu extresi, resveratrol, CO enzim Q 10, alfalipoik asit, yeşil çay gibi son dönemin en gözde 11 antioksidanın yanı sıra, beta karoten, e vitamini, c vitamini, B12 vitamini gibi 12 ayrı önemli vitamini kapsıyor. Bunlara ilaveten vücudun sağlıklı kalabilmesi için önemli görevleri olan demir, krom, magnezyum gibi mineraller de bu güçlü takviyenin içeriğinde yer alıyor.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!