Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2008 00:00

Yılanderisi iddialı

Flo Ayakkabı Alışveriş Merkezi’nin bu seneki en iddialı modeli yılan derili ayakkabılar. Kısa erkek bot modelleri, kadın modellerde olduğu gibi sıkça görünen aksesuvarlarda ayakkabıların en büyük tamamlayıcısı. İşadamları için kösele ve rugan modeller, siyah açma deriler, taba renk, kızıl ve kahverenginin tonları da mevcut. Botlarda yağlı derili olanlar ön plana çıkarken, kalın tabanlı ve spor görünümlü modellerde rahatlığa dikkat ediliyor.

Gelecek yolculuğa kadar selülitten kurtulun

Wellbox isimli cihazın mucidi LPG olarak bildiğimiz profesyonel masa cihazlarının mucidi Louis-Paul Guitay. Ürün selülit ve cilt sıkılaştırma için programlar sunuyor. Bireysel kullanıma uygun. Egzersiz ve masaj yapılarak uygulanıyor. Cilt altına kadar etki ediyor. Derinden düzeltici ve yapıcı bir etki için motorlu dokusal yuvarlama ve daha sıkı bir cilt için dokusal kaldırma teknikleri var. Düzenli kullanıldığında portakal görünümü belirgin bir biçimde azalıyor. Cilt, pürüzsüz, yumuşak ve sıkı bir görünüm alıyor. Cihaz, Boyner ve Boyner Beaute mağazalarında satılıyor.

Paris’in kokusu hep teninizde

Avon, tasarımcı Emanuel Ungaro’nun modaevinin çizgisini yansıtan U by Ungaro For Him EDT ve U by Ungaro For Him Tıraş Sonrası Losyonu’nu satışa sundu. Parfüm Paris’in ışıltısını ve ruhunu yansıtıyor. Ferah ve odunsu kokuların karışımından oluşuyor. Parfümün üst notalarında mandalina yaprağı, kırmızı greyfurt ve nar mevcut. Orta notalarda sedir ağacı, alt notalarda paçuli, sandal ağacı ve Peru balsamıyla birleşiyor. Tıraş sonrası losyonu cilt tahrişlerine ve aşırı kuruluğa karşı özel nemlendirici formülüyle cildinizi yumuşatıyor. Aloe özleri ile rahatlatıyor.

Zorlu koşullar için üretildi

Nacar saatleri, kadınlar için timsah kayışlı, pembe altın rakamlı, erkekler içinse Deep&Black isimli yeni modellerini satışa sundu. Kadın modeli şık ve sportif olmak isteyenler kadınlara hitap ediyor. İnce işçilikle kasasına işlenen taşlar, şık ve feminen. Ayrıca saat tatillerde kullanmak içinde ideal 30 metre su basıncına dayanıyor. Erkek modeli güçlü tasarımıyla en zorlu koşullarda kullanılabilecek şekilde hazırlanmış. 200 ATM basınca dayanıklı, çelik kasa, kilitli tepe ve kristal mineralli cama sahip.

Seyahat anılarınız hep canlı kalsın

Seyahate sevdiklerinizin resimleriyle çıkmayı seviyorsanız Samsung’un yeni dijital çerçeveleri tam size göre. 17 santimlik en küçük boyuna fotoğrafları yüklüyorsunuz, istediğiniz hıza programlıyorsunuz, fotoğrafları değiştirerek gösteriyor. Otelinizde, başucunuzda saat ve takvim olarak da kullanabilirsiniz. Hafızası 64 MB. Yaklaşık 130 fotoğraf yüklemeniz mümkün. Çözünürlüklerini azaltıp, fotoğraf sayısını çoğaltabilirsiniz. Üç bine yakın fotoğraf yükleyebileceğiniz 1 GB dahili hafızalı P Serisi, stereo hoparlörü sayesinde resimlerinizi müzik eşliğinde görüntüleme imkanı sunuyor.

Uzun yolculuklarda şık ve spor alternatifler

Yazsonrası ölü derilerden kurtulun

Işıltılı, sağlıklı ve canlı bir cilt için, dermatologlar, peeling’i öneriyor. Ölü deri hücrelerini yok eden peelingle cilt arınıyor ve yenileniyor. Watsons peeling ürünleri evinizde kendinize az bir zaman ayırarak, yaz dönüşü ölü derilerinizden arınmanızı sağlıyor. Üç farklı alternatifi var: Avokado-salatalık, bal-badem ve kayısılı. Vücudunuza peeling uygulamak istersenizde duş jeli çeşitleri var. Demirhindi, kivi, portakal ve çilek kokulu seçenekleri bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!