Seviyor Sevmiyor dizisi hakkında flaş gelişme!

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor dizisi hakkında flaş gelişme
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2016 09:46

Seviyor Sevmiyor hayranları müjdeli haber geldi. Yayından kaldırıldığı iddia edilen Seviyor Sevmiyor'un önümüzdeki hafta yeni bölümü ile ekranlara geleceği öğrenildi. Atv'nin resmi internet sitesinde dizinin 10 Ağustos Çarşamba günü yeni bölümü ile ekranlara geleceği duyuruldu. Seviyor Sevmiyor'un yayınlanan fragmanlarında ise şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Kaza sonrası gösterilen sahnelerde gözyaşları sel oluyor..

Haberin Devamı

Seviyor Sevmiyor hayranlarına müjde. Dizinin yeni bölümü 10 Ağustos Çarşamba günü ekranlara gelecek. Seviyor Sevmiyor'un yayınlanan 2 fragmanında şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Gözyaşlarının eksik olmadığı fragman izleyenleri de çok duygulandıracak. Deniz, Yiğit için bir plan yapacak ama yaptığı planda işler istediği gibi gitmeyecektir. İşte dizinin merakla beklenen 5.bölüm fragmanı

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yiğit tarafından sürekli azarlanan Deniz'in morali yerlerdedir. Yiğit dergi çekimi için ünlü fotoğrafçı Cengiz Tarhan'dan randevu almıştır. Yiğit'in şoförlüğünü yapma işi Deniz'e kalır. Deniz, yolda Yiğit'i çileden çıkartacak bir hata yapar. İrem ise babasından ötürü kötü hissetmektedir. Sürpriz bir şekilde yanında Yiğit yer alır.  Tuna ona büyük destek olur. Ancak Deniz içtiği bozuk çayın da etkisiyle Yiğit'i arayıp her şeyi itiraf eder.

SEVİYOR SEVMİYOR 5.BÖLÜM FRAGMANI!

Haberin Devamı

SEVİYOR SEVMİYOR DİZİSİNİN KONUSU:
"Keşke küçük Deniz ve küçük Yiğit olarak kalabilseydik..."
Deniz (Zeynep Çamcı) küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit (Gökhan Alkan) de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit (Gökhan Alkan), herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz (Zeynep Çamcı) ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz (Zeynep Çamcı), Yiğit (Gökhan Alkan)'in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit (Gökhan Alkan) 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler. Sonrasında Deniz (Zeynep Çamcı)'in hayatında başka değişimler de olur. Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz (Zeynep Çamcı) o muhteşem güzelliğini de kaybeder. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz (Zeynep Çamcı), üniversiteden sonra iş de bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit (Gökhan Alkan) ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.

BAKMADAN GEÇME!