Seviyor Sevmiyor 10. bölüm 2. fragmanında gözyaşları sel oluyor!

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor 10. bölüm 2. fragmanında gözyaşları sel oluyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2016 14:22

Seviyor Sevmiyor 10. bölüm 2. fragmanıyla izleyenleri şoke edecek. Atv ekranlarının fenomen dizisi haline gelen Seviyor Sevmiyor yeni bölümüyle Pazar akşamı izleyenleriyle buluşacak. Nefes kesecek olan dizinin yeni bölümünde ise Deniz ve Yiğit arasında oluşan bağ, izleyenleri hayrete düşürecek. İşte, Seviyor Sevmiyor 10. bölüm fragmanları...

Haberin Devamı

Atv ekranlarının heyecanı yüksek komik dizisi Seviyor Sevmiyor 10. bölüm 2. fragmanıyla sizlerle buluşuyor. Başladığı günden itibaren izleyenlerin beğenisini kazanan dizide bu hafta gözyaşları sel oluyor. Deniz, İrem’e Yiğit konusunda acı çekmesine rağmen yardımcı olmaya çalışıyor fakat İrem, Yiğit’i terk ediyor.İşte, Seviyor Sevmiyor 10. bölüm 2. fragmanı...

“SENİN YANINDA GÜVENDE HİSSEDİYORUM”

Aşk acısı çeken Yiğit soluğu Deniz’in yanında alıyor. Çocukluğundan bu yana her kötü gününde Yiğit’in yanında olan Deniz onu teselli etmeye çalışıyor. Yiğit ise onunla birlikte olduğunda neden bu kadar güvende olduğunu anlamaya çalışıyor.

SEVİYOR SEVMİYOR 10. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Yiğit'in İrem'den itiraf mektubunu aldığını düşünen Deniz, ertesi gün işe Yiğit'ten gelecek tepkiden korkarak gider. Ancak Yiğit hiç de düşündüğü gibi davranmaz. Deniz Yiğit'in hiç tepki vermemesini aşırı üzülmesine bağlar ve çok yanlış çıkarımlar yapar. Öte yandan İrem yaptığı ihanetin ardından Deniz'le yüzleşmeyi göze alamaz ve Tuna'dan yardım ister.

Haberin Devamı

Tuna, İrem'e arkadaşlığını kurtarması için bir yol önerir. Ancak gerçek hiç de ummadıkları bir şekilde ortaya çıkacak ve iki arkadaş arasında tamiri mümkün olmayan bir kırılmaya yol açacaktır. Deniz arkadaşından yediği bu büyük kazıktan sonra teselliyi, aşkını reddettiği Tuna'da ararken, İrem ise Yiğit'le geleceğinin olmasının Deniz'e bağlı olduğunu fark edecek. Yıktığı arkadaşlığı düzeltmek için yeni ve tehlikeli bir yola sapacaktır.

Seviyor Sevmiyor 10. bölümü ile Pazar akşamı ATV'de...

SEVİYOR SEVMİYOR 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!