Sevgililer vitrini (Erkekler için)

Güncelleme Tarihi:

Sevgililer vitrini (Erkekler için)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2006 00:00

Kalbin yolu yine mideden geçiyor

Mado, Sevgililer Günü’ne özel tatlı kurabiye ve kalpli pastalar hazırlamış. Fındıklı, tarçınlı veya kabaklı kurabiyeleri tercih edebiliriniz. Hepsi özel kalpli kutularda satılıyor. Tek veya 4 kişilik kalpli pastalar da var. Önceden sipariş verdiğinizde çikolatalı, fıstıklı, böğürtlenli ya da sizin seçtiğiniz bir malzemeyle yaptırabilirsiniz. Kurabiyelerin tanesi 1.50, kalpli pasta ve kutu kurabiyeler 4.50 YTL.

Sakalın şekline siz karar verin

Braun cruZer3’le sakala şekil vermek son derece kolay. Tıraş makinesi, şekillendirici ve düzelticinin ilk kez bir araya geldiği ürünü kullanarak evde sakalınıza dilediğiniz şekli birkaç dakikada verebiliyorsunuz. Kablosuz kullanma imkanı var. En keskin kıvrımların bile rahatlıkla üstesinden gelebiliyor. Fiyatı 199-152 YTL.

Gözünüzün önünde olsun

Dünyanın önde gelen webcam üreticilerinden Logitech tarafından notebook’lar için yeniden geliştirilen QuickCam for Notebooks Pro, küçük boyutunun yanı sıra üstün teknolojik özelliklere sahip. Gerçek 1.3 megapixel görüntü kalitesi, mükemmel bir ışık hassasiyeti ve yankısız ses performansı sunuyor. Üç boyutlu karakterler ile video görüşmelerinizi renklendiriyor. Eni 2 cm, boyu sadece 6 cm. Tek bir hareketle her türlü notebook’a kolaylıkla takabilirsiniz. Video efekt yazılımı ile ekrandaki görüntünüze bıyık, taç, sapka ya da korsan maskesi gibi aksesuvarlar ekleyebilirsiniz. Bu özel yazılım ile dilerseniz kendinizi üç boyutlu bir çizgi film karakterine de dönüştürmeniz mümkün. Fiyatı 125 dolar + KDV.

Tıraş mercek altında

Artema’da, banyo aksesuvar ürünleri arasında aynalar da bulunuyor. Hareketli gövdeye sahip aynalar, hem normal hem de 2 veya 3 kat büyüteçli yüzeyleri ile kullanılabilir. Seride, değişik ebatlarda ve formlarda dört ayna var. Fotoğraftaki modelin fiyatı 55 YTL.

İster klasik ister spor

Kiğılı’da klasik çizgilerin yanı sıra rahatlığı yansıtan spor giyim ürünleri de var. Her tarza ve yaş grubuna uygun bir şeyler bulunabilir. Sevgililer Günü’ne özel fiyat uyguluyorlar. Üç gömlek 117, üç triko 117, üç pantolon 117, üç takım elbise 597 YTL. Kabanlar 129 YTL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Şeker gibi radyolar

Tivoli Audio’nun Model One ve Pal isimli iki modeli bulunuyor. Pal, taşınabilir cihazlara bağlanabilme özelliği sayesinde mp3 çalar veya CD çalar hoparlörü haline gelebiliyor. Tüm dünyada iPod ile işbirliği yapan "Pal"’in "iPal" ismi verilen modeli de "Pal"ler gibi suya dayanıklı plastik kabının içinde küçük bir teknoloji cevheri. Şarj olabilen, çevre dostu pil sistemi ile çalışan cihaz, 16 ila 20 saat arasında şarj edilmeden kullanılabiliyor. Model One’ın fiyatı 330, Pal’in fiyatı 335 YTL.

Oyuncaklı hediyelikler

Mudo Concept’te sürprizli hediyelikler bulabilirsiniz. Kişisel aksesuvarlar, saatler, anahtarlıklar, muglar, çakılar, puro kutuları ve makasları, maket arabalar, motosikletler, kamyonlar, resim çerçeveleri, abajurlar, oyuncak ayılar, dartlar, oyun setleri, değişik model ve renklerde tasarlanmış çiçekler var. Fotoğraftaki masa üstü manyetik dart setinin fiyatı 24.50 YTL.

Ne ararsanız burada

Boyner Mağazaları, giyim, aksesuvar, kozmetik ve ev kategorilerinde birçok hediyelik seçenek sunuyor. Erkek reyonlarında farklı markalara ait gömlek, kravat ve trikolar ile kol düğmesi ve kravat iğnesi gibi aksesuvarlar bulabilirsiniz. Bu yıl Sevgililer Günü için özel olarak hazırlanan peluş kalpli kutularda sunulan hediyelik ürünler, kalp şeklindeki yastıklar, kalpli battaniyeler, özel kutu ve keselerdeki kalpli çikolatalar da var.

Kozmetiğin tarihi kadar eski

Yaratıcısının adını taşıyan ve neredeyse kozmetiğin tarihi kadar eski bir ürün olan Roger&Gallet Jean Marie Farina Eau de Cologne, üç yüzyıllık tarihi ile günümüze kadar hiç bozulmadan ve sürekli kendini yenileyerek gelişen sofistike bir ürün. Kendine özgü ferahlatıcı bir özelliğe sahip. Narenciye kokuları ile portakal ve yeşil meyvelere ait kokuların karışımından oluşuyor. Güneş altında dahi kullanılabilir. Sevgililer Günü için bir kofre hazırlamışlar. İçinde Jean Marie Farina Eau de Cologne ile birlikte Jean Marie Farina Soap hediye ediliyor. Geleneksel metotlarla üretilen ve içerisinde hiçbir katı maddesi bulunmayan sabun, kremsi dokuya sahip. İkili setin fiyatı 59 YTL.

Siz susun terlik konuşsun

Twigy bu yıl da Sevgililer Günü’ne özel modeller çıkardı. Aşkını 3’le çarpanlar, sevgilisi için deli olanlar, aşık olduğunu bir türlü itiraf edemeyenler, taraftar sevgililer Twigy terlikler üzerindeki esprili ve romantik mesajlarla derdini anlatabilir. Fiyatları 22-24 YTL.

Müşkülpesent erkekler için

İstanbul Ataköy’deki Galleria Alışveriş Merkezi’nde Royal Breed adlı bir mağaza var. Burada erkek gömlekleri müşterinin tercihine göre tasarlanıyor. 2 bin ayrı desen, 30 model yaka, 15 model manşet içinden seçim yapabilirsiniz. Ayrıca gömleğin üzerine, yaka içine veya koluna sizin için anlamlı sözcükleri işletebilirsiniz. Bunun için ille de Royal Breed mağazasına gitmenize gerek yok. www.royalbreed.com adresini ziyaret edin, oradaki desen, yaka, manşet ve aksesuvar çeşitlerinden beğendiğinizi seçin, sipariş formunu doldurup gönderin. Gerisini, Royal Breed’in uzman ekibi hallediyor. Böylece internet sitesine özel yüzde 30’luk indirimden de faydalanabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!